От: Основен курс по Първа Помощ - 25 януари 2015 г.
Извинявай Ники. 2 пъти проверявах темите и личните, но явно доста пропуски имам. Щом си свободен само на 25 ще дойдеш тогава разбира се. Ще оправим нещата. Само ми кажи 1 или 2-ма сте?
Трета група ще направим щом има още желаещи, за да не препълваме тези. Пак през една неделя, което значи на 22.02.2015 г. Да не се притесни някой, курса (третия) ще се приоведе независимо дали се събере цяла група или 5-6 човека. Ще изчакам малко и ще пусна списък и за него, засега който иска просто да пише.
АКО НЯКОЙ ЗАПИСАН НА 25.01 или 08.02 ПРЕДПОЧИТА ДА ДОЙДЕ НА 22.02 МОЛЯ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ДА КАЖЕ
Първоначално публикуван от damon
Преглед на мнение
Трета група ще направим щом има още желаещи, за да не препълваме тези. Пак през една неделя, което значи на 22.02.2015 г. Да не се притесни някой, курса (третия) ще се приоведе независимо дали се събере цяла група или 5-6 човека. Ще изчакам малко и ще пусна списък и за него, засега който иска просто да пише.
АКО НЯКОЙ ЗАПИСАН НА 25.01 или 08.02 ПРЕДПОЧИТА ДА ДОЙДЕ НА 22.02 МОЛЯ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВА ДА КАЖЕ
и няма да успея да присъствам при теб. Ако някой иска нека заеме моето място за 08.02, а аз се записвам за трета група
Коментар