Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Записване за Курс No2 Ориентиране - практика (09. 2005)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Записване за Курс No2 Ориентиране - практика (09. 2005)

Практическо обучение по ориентиране в непозната местност

Цена: 30 лв. на курсист.
    Продължителност: половин до един ден (Дата и начален час ще бъдат уточнени след като свършат записванията)
    Място на провеждане: Ще бъде съобщена само началната точка за тръгване след уговорка с участниците относно време за провеждане. В близост до София, до 35-40 км. отдалеченост.
    лектор Иван Алексиев

Относно практическата част ще се подбере маршрут достатъчно лесен, но същевременно сравнително дълъг, за един ден около 35-40 км. извън пътя (надяваме се все пак и да ви е интересен). Целта ще е ориентирането и подбора на най-добър и къс път от точка А до точка Б в напълно непознат терен. Ако някой все пак познава избрания район ще му се поставят индивидуални задачи.
    Всеки ще кара самостоятелно ще се стремим да няма пряка видимост между отделните коли или групи, като се сбирките са на предварително определени точки, където ще се обсъждат срещаните проблеми.
    VPetrov.photography

Много ми се иска да се запиша и тук, но понеже с парите сам поотънял, май ще се наложи да пропусна за да мога да посетя някой от критично важните за мен курсове като 4,7,8,9 и 10...

Коментар

Записвам се.
      След теоретичната част на първия проведен курс по ориентиране, остана една група (в това число и аз), която не можа да участва в практическата част. Надявам се и останалите колеги да се включат.
      Dani, там ли сме?

Коментар

Дааааа, тук съм само да не е тази събота и неделя, че ще се орентирам някъде из пясъчните дюни по морето, и красивите поразсъблечени дами
        LZ1JJJ

Коментар

diavol koleda

задължително ли е за курса да имаме джипки щото аз за сега нямам
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Re: diavol koleda

Първоначално публикуван от diavol koleda
            задължително ли е за курса да имаме джипки щото аз за сега нямам
            И аз нямам, надявам се добър човек да ме вземе
            LZ1JJJ

Коментар

Курса е открит за записвания, предлагаме време на провеждане след седмица 10 дни. Ако някой има предложение за конкретна дата да го дава - важното е да е удобно на всички...
              VPetrov.photography

Коментар

Ako правилно смятам прави 24 или 25 Сеп. Аз съм за!
                LZ1JJJ

Коментар

Записвам се!

Коментар

записвам се
                    ако е 24 и 25 септември ще пропусна
                    какво ще кажете за 1 или 2 октомври?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X