Обява

Свий
Няма добавени обяви.

горим бе хора!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• горим бе хора!

на 25.08 пътувайки от царево към бродилово изразходих и двата си пожарогасителя в опит да угася пътя горящи храсти край пътя.
    успешно.
    вечерта гледах ужасяващи новини за гърция и нашия югоизток.
    ИСКАМ ДА АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ КОИТО ЧЕТАТ ТОЗИ ФОРУМ!
    нека всеки от нас да си отваря очите за дим, огън или въобще някакъв признак за горене или горяло по местата където ходи и да проверява за възможно тлеещо огнище. повярвайте всичко в полето и гората сега пламне ли гори като барут.
    нека клубовете помагащи при бедствия и аварии и мобилната спасителна служба да са на щрек и да не се чакат бедствията,а да се действа превантивно. най-гадното е пожарите не се самозапалват!! хората ги палят и то умишлено или по непредпазливост.
    на телефоните на пожарната не дига някой сърдит чиновник, а дежурен пожарникар. ЗВЪНЕТЕ ИМ ПРИ НАЙ-МАЛКОТО ПОДОЗРЕНИЕ ЗА БЕЛЯ. НЯМА ДА СЕ СЪРДЯТ.
    ТЯХ ГИ Е ГРИЖА ЗАЩОТО ИМ Е ПРОФЕСИЯ, А НАС ГРИЖА ЛИ НИ Е...?
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

До: горим бе хора!

Подкрепям напълно .
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
      Подкрепям напълно .
      Аз също !
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И аз!!!
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

И аз! Като пътувам сутрин винаги се оглеждам за пожари , ама да чукна на дърво засега няма и дано тъй да си остане!

Коментар

Така е, самосъзнание е нужно.Подкрепям напълно.
            [B][U]NISSAN PATROL Y61 II 3.0TD[/U][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
              ЗВЪНЕТЕ ИМ ПРИ НАЙ-МАЛКОТО ПОДОЗРЕНИЕ ЗА БЕЛЯ. НЯМА ДА СЕ СЪРДЯТ.
              ТЯХ ГИ Е ГРИЖА ЗАЩОТО ИМ Е ПРОФЕСИЯ, А НАС ГРИЖА ЛИ НИ Е...?
              Напълно съм съгласен, но се чудя дали пожарната имат поне 1 ГПС, защото ако стана свидетел на пожар и мога да дам координати дали те ще се оправят с тях...
              LZ1RED

Коментар

Колеги, аз сега се връщам от Гърция, ако знаете къв ужас е там направо абсурд - цялата страна гори хора къщи добитък, абе всичко!!!!
                Последно днес към 14 часа бяха 53 загинали. Намерили една майка прегъенала четирите си деца в кола , бе кво да ви кажа УЖАС!
                Затуй колегата е прав оглеждайте се!
                VITARA, SAMURAI
                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                RENAULT ESPACE QUADRA
                ...и едно сивикче за града...

Коментар

наистина не знам дали апела си пуснах в подходящата тема в подфорум, но наистина съм крайно сериозен и ако наистина има кой да го е грижа за това нека да даде предложение или вариант за дори частично противодействие и помощ.
                  -със всеки познат с който се срещаме да питаме кои са местата който обикаля в ежедневието си и да ги отбележи с номера на телефона му .
                  -да препоръчаме да си носи изправен пожарогасител,ако има повече няма да му тежат в багажника.
                  -или поне 2-3 от "големите" с минерална вода(може чешмянка), затварят се добре и не мокрят.
                  -на бензиностанция или в магазин да подхванем "случаен " разговор дори и с непознат. нека повече хора са наясно че това е проблем, голям проблем.
                  -септември ще е топъл и променлив. дано да няма новини.
                  -да не забравяме. непрекъснато се говори в медийното пространство, че причината за пожарите е човешко действие!!
                  ей хора, тия са сред нас!
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Крайно време е да се гласува закон с който да се забрани износа на обгорял дървен материал и застрояване на изгорелите терени поне за 15 г.

Коментар

Нещо по темата.

http://www.segabg.com/online/article...=13&id=0002401

Между другото обяснява и наводненията... Нещо, за което не се бях сетил...
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X