Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отново загинали... но този път не са интересни на никой...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отново загинали... но този път не са интересни на никой...

По-миналата година, когато пак имаше такива наводнения, нали отпускаха пари за укрепване почистване и т.н. Е, аз гледах един репортаж, в който един човек като стъпи на ръба на подпорната стена, изградена с тези пари, започнаха да се къртят парчета и буквално да се раздробяват като кирпич. Фирмата-изпълнител беше турска, а те (турците е БГ) май всички са роднини или с някой министър или с депутат, областен управител или кмет... Там мафията "мой човек" е всесилна.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

този министър дето казал че нямало виновни да си подаде оставката.
      Явно, за мене, тои е не способен да поеме отговорност и за това не е достатъчно кадърен за този пост.
      А какво ще направят за в бъдище? Сигурно нищо.
      А някои каза нещо че язовирите са построени по книга......явно книгата трябва да бъде редактирана.
      Не може язовирна стена да падне от дъжд. Освен ако не съм я строил аз.
      Да отиде да каже това че нямало виновно на семействата на загиналите и пострадалите от това бедствие.
      Как може министър да направи такова изявление???
      CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
      http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
      http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

ОФТОПИК!

Шарко, ти кога ще си идваш, бре?

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
          ОФТОПИК!

Шарко, ти кога ще си идваш, бре?
          Абе до вторник трябва да знам със сигурност. Очаквам ГМ да ми одобри отпуската че да зема билети.
          Ама нещо се опъва не иска да дава 16 дена подред, били много. Абе тъп американец, ко да ти кажа. А пък имам 25 работни дни ( около 1 месец) натрупани които трябва да използвам до ноември. Тази година не съм използвал нито един ден още, само през април си взех една седмица и тя беше от миналата година останала.
          Надявам се да бъда в софиа 6-7 дена заради зъболекара 5-6 в Шумен, и 2-3 на морето. Трябва да разгледам шевито и да пием по една биричка.
          Не познавам софия изобщо, но знам че зъболекаря е в младост4 бизнес център, каквото и да означава това. Нещо да ти трябва за шевито?
          Ама не нещо шарено а сериозни части.
          CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
          http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
          http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
            този министър дето казал че нямало виновни да си подаде оставката.
            Явно, за мене, тои е не способен да поеме отговорност и ......
            Да,да да подаде оставка.Такава дума в техния речник -няма .Трябва да им я превеждаме.Те така здраво са се заковали за бюрото на властта,че дори да вземат да се "давят" и да "горят ",пак няма да искат да чуят тази дума. За сега обаче само им пари отдолу и си натискат парцалките.
            B+

Коментар

Какво е това оставка от ДПС лидер, те са с доживотни назначения в партиините листи или в подпомагането със средства. Във всички региони със изповядващо исляма население управляващите са вечни. Там България и български език са илюзорно понятие, да не кажа че в малките селца дори българин е илюзия. Вече 25год. ми се налага да работя в тези региони ако трябва да говоря ще е с часове, и за жалост все не добри неща. Там се гласува под стройи за ДПС разбира се, не гласуваш няма помощи и др. разни екстри. В същотот време населението масово е неграмотно,с ниска култура и масово незнаене на български език.Всички се самоопределят като турци, Турция е най,най ходят да поработят в Турция но май само отнасят по някой р _зан,и после се сърдят че им спрели помоща в БГ. Те дори не си и помислят че техните лидири отнасят милиони от нашите данъци и евро помощи в сметките си. Ами нали кметът на Нови Пазар гушна няколко милиона с помоща на един безработен неграмотен и мързелив псевдо турчин(ром) който трябваше да е изпълнител на ремонтните работи от миналогодишното наводнение.Ами скочилото от 4-ет. ромско момиче.
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X