Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха познайте магнитуда!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ха познайте магнитуда!

По БТВ(босфорТВ) казват че стената на Студена е добре.

Коментар

Твоя поне спи,а моя само задава въпроси.

Не иде реч за паника. Просто адреналина ми скача до небето и за части от секундата съм в стаята на малкия, на който впрочем хич не му дреме какво става около него и си спи най-невъзмутимо.[/QUOTE]
      Кия Спортидж 2000тди
      Всеки шут отзад-е крачка на пред

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
        В село Мещица на 5 км западно от Перник е било последното засега, 13-о поред земетресение. Странно ги редува - Радомир-Брезник-Радомир-Брезник. Някой има ли обяснение. Нещо като люлка тип динена кора, на която Струма й е опорната точка, а Голо Бърдо и баира над Перник са върховете.
        Обяснението е тривиално - след първоначалното освобождаване на натрупано напрежение нещата се "донаместват". До тук всичко си върви "по план", така да се каже.

Гадното, поне за мен, е че понеже сме близо до епицентъра ясно се усещат първоначалните високочестотни вертикални колебания, които лично мен ме шашкат повече от самото клатене. Това е и което ме вдигна от дивана, на който бях задремал при първия трус. В първите десети от секундата дори не бях съвсем сигурен че е земетресение. После вече бях сигурен че е близо.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Разгеле. Ето го и последното. Според данни от БАН - 3.9:
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:zemetres2.png
Прегледи:1
Размер:1.33 МБ
ID:5376373
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

http://m.vesti.bg/?tid=4040&oid=4824971 , това прочетох току що.
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
              Шести последен етаж. "Панелка". Паднаха няколко книги при първия и втория трус, но нищо сериозно. Не излизам навън, и да се сурине кафеза, най-много да се окажа на партера. Спах след втория трус въпреки упоритите опити на роднини и комшии да вдигат врява. В крайна сметка ме събудиха окончателно, и мисля вече да тръгна малко по-рано на работа, че имало трафик по улиците...
              Цецо, успокои ме, брат! Вече си мислех, че само аз съм ненормален, да не се шашкам.... Иначе си го разказал като у нас...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Изкарах си ангелите, сега ми останаха само дяволи....

Колебаех се дали да будя детето, че знае ли се, след 3.00 тъкмо почнах да задрямвам към 4 и нещо и в 4,30 ново доста силно. Доста силно бучене преди всеки трус, в къща съм в Панчарево. Помня голямото заметресение в Турция, тогава бях на 20-ия етаж в Младост. Но тогава като че беше голямо люляне и после споко. А сега голямо чудене, тъкмо се кротнеш, и пак
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

На нашия блок в "Захарна фабрика" е паднал един от комините. И то баш върху микробуса на един съсед.
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    При мен пък беше спрял и тока. След 20-ина мин дойде.
                    И при мене нямаше ток.
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Чисто новичко преди 15 минути, додето пушех в коридора. Не го усетих като разлюляване, но пукнатото стъкло на прзореца скръцна веднъж-дваж. И те ти в сайта на геофизиката - магнитуд 3.0.

В Драгичево впрочем тътена е бил много повече от люлеенето. Баща ми помислил че е някакъв взрив. Нито животни са се разпищяли, нито пилци, а кучето най-невъзмутимо си е дремело под леглото по време на цялата патаклама.

Пред блока ни има гнездо на свраки. Те "дрънкаха" яката, по време на големия трус.

Коментар

И тоя неприятен тътен...
                        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

В Козлодуй на 4-ти етаж успя да ме събуди в 3:00 - имаше скърцане на врати на шкафчета и гардероби, но нищо по-сериозно. Обърнах се на другата страна и продължих да спя.
                          “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                          Walter Rohrl
                          GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

• Re: Ха познайте магнитуда!

И в Симеоново беше купон, доста силно разтресе, може би това е най-силния трус, който съм усещал в София.
                            Веднага си помислих, че е витошкия разлом но явно съм се объркал с малко
                            Освен някокото паднали шешенца от рафтовете други поражения няма.

Коментар

Често става дума, за това, че животните реагират преди подобни събития, но мойто куче, освен че беше будно, по-скоро се уплаши от моята реакция.
                              Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                              ... turn on your A/С !

Коментар

Е то какво излиза, че освен свраките всичко що се води домашен любимец ни е предало.
                                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X