От: Ха познайте магнитуда!
Двете ми деца бяха преместени в просъница в момента на земетресението. На сутринта едното изобщо не си спомняше, че е будено. Другото се сети, че заради някакво земетресение, ама какво точно е земетресение не разбрал.
Двете ми деца бяха преместени в просъница в момента на земетресението. На сутринта едното изобщо не си спомняше, че е будено. Другото се сети, че заради някакво земетресение, ама какво точно е земетресение не разбрал.
Затова беше наложително.
. Тук си говорим реално за много висока степен от тая човешката... не само паника, но реална патардия. Ние не сме като съседите си, при нас война и сериозни бедствия не е имало от поколения. Всички викат, тичат и се лутат. Адекватните хора ще са тихите, които просто действат. Нямаш и време за много приказки. Ако си пеша по ред обстоятелства, много вероятно, трябва да се внимава за "мародери". Нормални крадци с висок % на мургавост, които не се шокират изобщо от такава ситуация, а напротив. Хората ден за ден, клошарите и повечето дребни хулигани, крадци и наркомани нямат проблем да ви изтупат жилището или вас в "инфарктната" за вас ситуация. За тях това е ежедневие. И понеже доста от тях нямат жилище или не държат особенно на това, което имат, нама и от /и за/ какво да се плашат. Малко се отплеснах де. Идеята ми е, че ако просто всичко се клати, няма причина за притеснение. А място за паника не трябва да има изобщо никога, тя убива и буквално и в преносен смисъл.
Коментар