Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко сме подготвени всъщност? Предложение за анкета... помагайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко сме подготвени всъщност? Предложение за анкета... помагайте!

1.ЗНАМ как И МОГА сам да си направя сечива, оръжия и инструменти (ножове, брадви, мотики, кирки, чукове, клещи, плугове, лък и стрели, арбалети, панти, тигани, гърнета, чинии, мехове и други неща от кожа, връв и въжета от растителни и животински материали, ...)
    2. Знам и мога да отглеждам, дресирам и използвам домашни и/или диви животни.
    3. Имам за хоби или професия някое изкуство (различно от бойните изкъства)
    4. Практикувам бойно/и изкуство/а.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      1.ЗНАМ как И МОГА сам да си направя сечива, оръжия и инструменти (ножове, брадви, мотики, кирки, чукове, клещи, плугове, лък и стрели, арбалети, панти, тигани, гърнета, чинии, мехове и други неща от кожа, връв и въжета от растителни и животински материали, ...)

И всичко това без: струг, фреза, ЦПУ, двайсетонна преса, елестронно контролирана пещ, ел. ток и пр.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        2. Знам и мога да отглеждам, дресирам и използвам домашни и/или диви животни.
        3. Имам за хоби или професия някое изкуство (различно от бойните изкъства)
        Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
        И всичко това без: струг, фреза, ЦПУ, двайсетонна преса, елестронно контролирана пещ, ел. ток и пр.
        Е аз като казах че циганите са идеално подготвени едни ми се смяха, а други цъкаха минуси
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Е аз като казах че циганите са идеално подготвени едни ми се смяха, а други цъкаха минуси
          Ти пък си направи секуро!
          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Темата е пусната още от сутринта. Няма смисъл от още предложения. Ето я http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?t=120863 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X