Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Официална инструкция за действия при нападение от зомбита (на английски)
Свий
X
-
От: Официална инструкция за действия при нападение от зомбита (на английски)
Най ми хареса съвета "обърнете се към червения кръст за помощ и съвет". Дали може на 112 !?
Ся няма да спя цяла нощ, ще изработвам план за евакуация и НЗ.
Венци, що тука тая тема?
Връзки с обществени институции (доколкото лудницата в Карлуково е такава) по И подхожда.
Коментар
-
Баш тук си й е мястотоМного як и хумористичен начин да се кажат сериозните препоръки за сериозните бедствия по-оригинално, така че да те предизвика да се зачетеш. Мисля да я преведа и разпространя
Пък що се отнася до връзките с институциите - ако не дай си Боже, се случи сериозно бедствие, у нас ще трябва много повече да разчитаме да сме обърнали внимание на другия оригинален плакат, дето го беше пуснал Ясен в една тема - за линейките и аптечките, пожарните и пожарогасителите...
Коментар
-
Не бързай с превода, изчакай до 18 ч. днес, че знае ли се !?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3831451
Коментар
-
Хитрината се зачита. Лошото е, че такива хитрини са необходими, за да направят някои хора очевидно необходими неща.
Коментар
-
Ей, уплашихте ме... Кое е по праведно: да повърна днешните бири или да изпия още няколко?ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеЕй, уплашихте ме... Кое е по праведно: да повърна днешните бири или да изпия още няколко?0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Току-що бтв казаха, че епокалипсисът пак ни е прескочил. Трябва да се знае, че и аз положих усилия за благоприятния край. За да не стана грешник по грешка, употребих след бирите няколко малки домашни гроздови, от черничево буренце, а сега карначетата ги поливам с мавруд. И вие помагайте. Който пие, зло не мисли.ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Te имат наръчник и за след това (след неуспешното оцеляване). Може би най-вече за след това.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеTe имат наръчник и за след това (след неуспешното оцеляване). Може би най-вече за след това.
Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар