Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карта на прогнозираните опасни явления в Република България - интегрирана във форума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карта на прогнозираните опасни явления в Република България - интегрирана във форума

Може вече да е писано по темата...

Идеята ми дойде след случая с пещерняците в Духлата.
    Въпреки че по всички медии бе оповявен код оранжево , те не са разбрали и са си рискували живота като са предприели това приключение.

Извода е че новата система с кодовете е добра,но инфото трудно достига до нас.
    Възможно ли е да се интегрира картата и в нашия форум,под прогнозата за времето например, за да може преди да предприемем някаква офф или он роуд разходка,пътуване или приключение да имаме по лесен достъп до нея.
    Това би могло да спаси човешки живот!

Ето този е сайта на НИМХ в който е картата с актуална информация и по райони http://info.meteo.bg/opasni/

Как Ви се струва идеята. Технически изпилнима ли е?

От: Карта на прогнозираните опасни явления в Република България - интегрирана във фор

Краси, ще помислим как да реализираме идеята ти, която е повече от ценна. Сигурен съм че ще е особено полезна на всички.
    VPetrov.photography

Коментар

От: Карта на прогнозираните опасни явления в Република България - интегрирана във фор

Това би трябвало да е адресът с изображението на самата карта:

http://info.meteo.bg/opasni/begin.php?vreme=0

Може да се интегрира във форума някъде, дори scale-ната с по-малък размер, полезно ще е, мисля и аз, друг е въпросът, стига да е без проблем въпросът и с авторското право върху изображението.

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Грудев Преглед на мнение
        Може вече да е писано по темата...

Идеята ми дойде след случая с пещерняците в Духлата.
        Въпреки че по всички медии бе оповявен код оранжево , те не са разбрали и са си рискували живота като са предприели това приключение.

Извода е че новата система с кодовете е добра,но инфото трудно достига до нас.
        Възможно ли е да се интегрира картата и в нашия форум,под прогнозата за времето например, за да може преди да предприемем някаква офф или он роуд разходка,пътуване или приключение да имаме по лесен достъп до нея.
        Това би могло да спаси човешки живот!

Ето този е сайта на НИМХ в който е картата с актуална информация и по райони http://info.meteo.bg/opasni/

Как Ви се струва идеята. Технически изпилнима ли е?
        Kолега, отваря се някакъв линк с ''йероглифи''.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от fuoco Преглед на мнение
          ... Може да се интегрира във форума някъде, дори scale-ната с по-малък размер, полезно ще е, мисля и аз, друг е въпросът, стига да е без проблем въпросът и с авторското право върху изображението.

Авторите недвусмислено са написали

Само за лично ползване! Всяка употреба на данни от Българския сървър за времето в средствата за масова информация, Интернет или с търговска цел без изричен договор е забранено!
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X