Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bark River Bravo 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Bark River Bravo 1

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
    Изглежда добре, но аз докато не взема в ръце нож, дотогава не знам, дали той е за мен, а аз за него.
    Така е Затова и се продават, заменят и каквото се сетиш. Не винаги си пасваме
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      Така е Затова и се продават, заменят и каквото се сетиш. Не винаги си пасваме
      Мхм, също както колите и жените.

Коментар

Иначе се забелязва тенденция от големи ножове аля Рамбо да се преминава към малки лошо хапещи ножове като този или Fallkniven F1, не ви ли се струва, уважаеми колеги?

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
          Иначе се забелязва тенденция от големи ножове аля Рамбо да се преминава към малки лошо хапещи ножове като този или Fallkniven F1, не ви ли се струва, уважаеми колеги?
          И накрая всички откриваме стрихнина
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ето и един мой, скверен за фотографията опит, за снимки на Браво 1 в отбрана компания

с ESSE 4 и STS 3

със Swamp Rat RMD и Busse SAR 6

с небезизвестният F1 и Spyderco Bushcraft

и с Northstar CPM 3V Custom

Зима иде

Коментар

Брей, сети се да покажеш по една снимка на тия ужасни ножове. Криеш ги като дърта баба гащи. Ми грозни са кво. Като ги захвърляш знаеш на къде

Коментар

huko, ти ми изби зъбите бе човек, не може така на Нова Година.... Всички ножове на снимките са ми несбъдната мечта... Освен Бюсе-то (не харесвам подострени винкели) и Ф1-то, което си взех миналата година. Но тази година мисля да се обзаведа с Есее-то и една Аурора, ако не мине котка път. Спирам да пиша че се задавих от долна завист
                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                  huko, ти ми изби зъбите бе човек, не може така на Нова Година.... Всички ножове на снимките са ми несбъдната мечта... Освен Бюсе-то (не харесвам подострени винкели) и Ф1-то, което си взех миналата година. Но тази година мисля да се обзаведа с Есее-то и една Аурора, ако не мине котка път. Спирам да пиша че се задавих от долна завист

Защо с лошо бе човек? Не съм искал да избивам ничии зъби, освен, че манията избива моите собствени (финансово имам пред вид).
                  Иначе за сдобиването с есеето и аурората мога да ти помогна много бързо да решиш въпроса - като си готов драсни ми на лични
                  Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
                    Иначе за сдобиването с есеето и аурората мога да ти помогна много бързо да решиш въпроса - като си готов драсни ми на лични
                    Като съм готов с донгите - ще пиша задължително
                    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Коментарите по ESEE 4 премествам тук
                      Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X