Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята нова играчка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моята нова играчка!

Здравейте,да се похваля с ножа който си купих вчера! И едно острило на Victorinox!
    Ножа се води "боен нож" или поне така пише на кутията "Combat Knife" на някаква немска фирма MiL-Tec,стоманаха е 5мм дебела,с гумена и много удобна дръжка,беше на разпродажба -60% и го взех за скромните 15 евро! Острилото е 10 евро! Бе разминах се тънко! (или поне аз така си мисля) Ето и снимки на бебчетата ми,ще чакам по компетентно мнение!

П.П. Извинявам се за качеството на снимките,но жена ми отлетя за България с апаратчето и снимах с камерата! (VGA)
    Прикачени файлове

От: Моята нова играчка!

Фирмата ,която ги продава под тая марка е немска . Китайски копия на по-разпространени модели .В случая buck nighthawk .
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Е човека каза че има такъв от 3 години,исползвал го за лов,и бил много доволен! Но мен ме кефи,така че...китайски или немски! Се тая!

Коментар

Никой не казва ,че не става за нищо .Става колкото всички останали китайски.

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
        Е човека каза че има такъв от 3 години,исползвал го за лов,и бил много доволен! Но мен ме кефи,така че...китайски или немски! Се тая!
        Какво друго да каже човека ,че е калпав ли ? Нали трябва да продава .Като се видиш с "човека" му кажи че Mil-Tec продават ножове от около година
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Е да,няма да ми каже че е калпав!
          Твоето мнение такова ли е? Струва ли си ножа парите или съм се набутал! То аз не се и съмнявах че не пройзведен в Германия,то яко е там ще го пише много ясно на много видно място! Но счетох че поне е под някакъв що годе по добър контрол,все пак е немска фирмата! А пък и аз все още не разбирам от ножове!

Коментар

Не смятам ,че си се набутал .Съвсем нормална цена .

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              Никой не казва ,че не става за нищо .Става колкото всички останали китайски.

Какво друго да каже човека ,че е калпав ли ? Нали трябва да продава .Като се видиш с "човека" му кажи че Mil-Tec продават ножове от около година
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...BD%D0%BE%D0%B6
              Две години
              Моят Мил-Тек не ми харесва, много бързо се изтъпява.Лично мнение.

Коментар

Може и две да са .Зная ,че от скоро продават ножове .Имам две техни раници и камуфлажно яке .Напълно си отговарят на цената .Струват малко и за ползване стават .....малко .

Коментар

Моята раница на същата фирма я имам от 10месеца, ползвам я всекидневно(най-вече докато карам колело) и я товаря много.Много здрава излезе и много и се радвам.
                  Извинявам се за спама.

Коментар

На фона на цената,която си платил за ножа не трябва много да те вълнува дали е китайско или германско производство.Важното,че те е изкефил и си го взел.След като нямаш големи очаквания и много високи изисквания ,мисля че няма да останеш разочарован-все пак си дал 15 евро,а не 150-200.Ползвай си го със здраве и ще очакваме обективни отзиви.

офф.-на тази марка имам само сгъваема метална лопата и за сега съм доволен от нея

Коментар

Август ще тествам ножа (Предимно на пържоли,резане на клони за разпалка на огъня и подобни планински "предизвикателства") и ще ви пиша! За сега доре завива малки винтчета,резбова на дъски и остри дървени шишчета за барбекюто

П.П. Впрочем ножа е доста остър,реже сериозно,най вече пръсти на некадърни хора дето не могат да боравят с ножове (за мен говоря) тестван е,реже жива плът без много натиск и замахване! Също така бръсне на сухо без проблем!

Коментар

За толкова пари, си се набутал с толкова лева. Нищо особено. Че не е боен - не е, че не е нищо - все тая. Все нещо ще среже.
                        Миналата седмица видях истинска Пума, от 30-те, практически нов, канията - също, и за 30 лева нямаше кой да го купи ... Радваха му се, просто нямаха и толкова(((

Коментар

Eeee за 30 лева ли закъсаха хората!? Аз ще го купя! Къде си го гледал?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            За толкова пари, си се набутал с толкова лева. Нищо особено. Че не е боен - не е, че не е нищо - все тая. Все нещо ще среже.
                            Миналата седмица видях истинска Пума, от 30-те, практически нов, канията - също, и за 30 лева нямаше кой да го купи ... Радваха му се, просто нямаха и толкова(((
                            Да , прав си , народа е закъсал съвсем...
                            Щом успях да купя много евтино възстаннически нож от едно антикварно магазинче в Копривчица...нож на 100 години...
                            Острие Солинген и костена дръжка . Доста търкане падна докато намаляха петната по острието.Не смея да си помисля от какво бяха даже........
                            животът е магия !
                            X5 3.0d

Коментар

От: От нищо нещо...

Колеги дайте съвет,правя това на снимката за да закача един нож на него,опитах се да го инкустирам с неподходяща тел,и след провала се получиха тези две резки между листата,и сега не знам с какво да ги закрия или оправя по някакъв начин,така че да го довърша,дайте ми съвет.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC080006.jpg
Прегледи:1
Размер:120.5 КБ
ID:5325673 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC080003.jpg
Размер:88.1 КБ
ID:5325674 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC080004.jpg
Размер:88.8 КБ
ID:5325675 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PC080005.jpg
Размер:121.7 КБ
ID:5325676 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PA290116.jpg
Прегледи:2
Размер:112.8 КБ
ID:5325677

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X