Здравейте колеги! Един мой приятел има такова ножче и ме помоли да питам знаещите за малко инфо - знае ли някой нещо за това ножче? Позната ли е на някой тази фирма? Има сравнително стабилно острие - за дебелината си и е с удобна ръкохватка. Ето малко снимки. Благодаря на всеки,който отдели малко време и ми отговори
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
guang da - що е то?
Свий
X
-
До: guang da - що е то?
Средна хубост китайски ножчета . Учудващо здрави за цената си около 5 лева купил съм си поне десетина от няколко модела и съм ги разхвърлял по колите и работните дрехи . За тая цена като загубя някое поне не ме е яд. Модела на черното се оказа изключително здрав и от читава стомана едно такова вече повече от пет години ми е в работните дрехи точа го на шмиргела режа кабели маркучи и къквото ми попадне и още е здраво.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Защо да се закрива по добре модераторите да я прекръстят на китайски ножки или нещо подобно където можеме да коментираме ширпотребата в която има много сполучливи попадения. Кой от къкво е доволен/недоволен цени модели места от където се купуват и тнт.Последно редактирано от sek.1; 11-04-10, 14:31.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеЗащо да се закрива по добре модераторите да я прекръстят на китайски ножки или нещо подобно където можеме да коментираме ширпотребата в която има много сполучливи попадения. Кой от къкво е доволен/недоволен цени модели места от където се купуват и тнт.. За други плюсове не се сещам сега. Ето някои снимчици.
Б. Бонев
0осем88две6шест71три
Коментар
-
Имам го и тоя модел метнал съм го някъде в нивата само че много пари си дал за него аз го взех някъде 8 лева по спомени . В събота и неделя на битака в София продава едно момче руснак Генади и един арменец през две сергии не знам от къде се снабдяват ама държат много тънки цени и ножките са им хубави.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар