Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От скука ... ;)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От скука ...

Просто за мен това на което викаш гард е рикасо

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D0%B6

ПП ако някой каже как се казва на български гард и/или рикасо ще почерпя
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От: От скука ...

Един приятел каза, че ще ходи на морето и му трябвало нещо, дето да кастри клони, ама ако може и салата да се реже с него. Мислих, мислих и излезе това.

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Един приятел каза, че ще ходи на морето и му трябвало нещо, дето да кастри клони, ама ако може и салата да се реже с него. Мислих, мислих и излезе това.
        ...
        Същински мултитул си му спретнал. Ако се беше сетил да му назъбиш гърба хептен тактикъл щеше да го докараш.

Коментар

Брей,браво бе. Да взема и аз да поръчам едно такова .

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
            Същински мултитул си му спретнал. Ако се беше сетил да му назъбиш гърба хептен тактикъл щеше да го докараш.
            А да бе назъбен как не - тва да не е некъф детски филм

Първоначално публикуван от kimba1 Преглед на мнение
            Брей,браво бе. Да взема и аз да поръчам едно такова .
            Епа колко му е

Коментар

Колега, предстои ми направата на първия ми нож. Използвам желязо от стар трион ... исках да те питам как съединяваш 2те страни на дръжката ?
              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                Колега, предстои ми направата на първия ми нож. Използвам желязо от стар трион ... исках да те питам как съединяваш 2те страни на дръжката ?
                С нитове,не пречи е някакво лепило да се сложи.Ето тук,има доста за направата на нож www.ХХХ/forum.com
                Успех и да пуснеш снимки.

Модератор: Моля, спазвайте условията, които сте приели при регистрацията си тук! Напомням Ви, че линкове към други форуми са забранени.
                Последно редактирано от giorgio; 21-09-10, 07:26.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Така ... успях да снимам желязото ....
                  Извинявам се за некачествените снимки ... но това успях да изкарам в полу-тъмната ми стая

Дълги сме ... 18,5см
                  Широки: 3.7см без зъбците на тривончето
                  Дебелина: 2мм

Идеята е да го шлайфам ... на ръка (нищо че няма да прилича на нищо) или с ъглошлайф

За какво трябва да ми служи?

Всеки ден ми се налага да режа картони ... и ми трябва малко и удобно ножче , че ми писна да нося разни швейцарски като ключодържатели ....

Дръжката мисля да я правя от дърво .... но това по-натам ще го мисля

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Прегледи:1
Размер:46.7 КБ
ID:5210046

Име:2.JPG
Размер:44.2 КБ
ID:5210047

Коментар

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                    ....

За какво трябва да ми служи?

Всеки ден ми се налага да режа картони ... и ми трябва малко и удобно ножче , че ми писна да нося разни швейцарски като ключодържатели ....
                    Дръжката мисля да я правя от дърво .... но това по-натам ще го мисля
                    ...
                    Вместо да се опитваш да сътвориш ножче за толкова отговорна работа си купи едно ножче BAHCO за 10 лв. Ще ти върши чудна работа. Проблема е че много лесно се затъпява. За тази цел си вземи едно парченце гранитогресна плочка. Всяка сутрин го тръкваш 10 пъти в ръба на плочката и цял ден си кръцкаш картоните.

Коментар

Хубаво е сам да си направиш инструмента но за такива травиални задачи едва ли си заслужава усилията .Срещу кощунствената сума от 5-10 лв продават неща с който вероятноста да си одрежеш пръстите е минимална

Име:233463.jpg
Размер:24.5 КБ
ID:5210072
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Защо да не си заслужава?
                        Искам да му направя хубава кания която да мога да си я закачвам за колана ... не да нося пластмасови ножчета

Още обмислям как да изглежда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X