Обява

Свий
Няма добавени обяви.

брутален тест на ножове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• брутален тест на ножове

не знам дали е постван този сайт тук но поради това че повечето не можем да си позволим да изпитаме ножовете преди покупка пък и след това на максимум ви предлагам да поразгледате този сайт преди покупка:
    http://knifetests.com/
    може да ви спести някое разочарование преди покупка.... хм гербера който оглеждам за нова покупка например има ''само'' 4 ''остриета'' оценка. пробвани са най-добрите ножове за оцеляване.... разгледайте на какво ги подлагат....има и клипове към всеки тест....
    и пак се извинявам ако е постван сайта.успех и се забавлявайте.....
    висете отпуснато

До: брутален тест на ножове

Нищо впечатляващо. Повечето нормални тежки ножове нормално преживяват това. Еле пък по веднъж. Преди 20 - 30 години, така можеха и евтините туристически.
    Виж, дразнят някои от нелепите конструкции. Като например бракуваните версии на руските авиационни и космически спасителни инструменти. Те наистина не стават за нищо, освен за над камината, и "от тука два лъва, от там три крокодила, и тогава аз ..."
    Не бе, не ме еб..., изяде ме, нали виждаш.
    Ама това вече беше от серията за мечките.
    Мачете за 100 долара се различава от мачете за 10, по това че не работи. Има разбира се и междинен вариант. За 15 долара дръжката не се клати досадно, и реже също като онова за 10. За 100 - не реже хич, само изглежда.
    Последно редактирано от Стефан; 16-09-09, 03:12.

Коментар

Абе тоя с маската и пишман тестовете му съм му гледал 1-2 клипчета.
      От тия тестове може да разберсш дали с ножа може да правиш дупки в тухли, бетон, ламарина и става ли за клин за цепене т.е. нищо за това за което е предназначен ножа.
      С две думи - бошлав работа
      Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
      И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
      вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
        Абе тоя с маската и пишман тестовете му съм му гледал 1-2 клипчета.
        От тия тестове може да разберсш дали с ножа може да правиш дупки в тухли, бетон, ламарина и става ли за клин за цепене т.е. нищо за това за което е предназначен ножа.
        С две думи - бошлав работа
        Тъй де тъй. Да беше публикувал твоите тестове ? С по малко видео материал към всеки тест ? В противен случай - до тук неговите тестове биха ми помогнали при избор на нож значително повече от твоите мнения
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Истината е, че тест на нож който да е полезен е много трудно да се направи... Най-вече защото ножът е едната страна, другата е ползващият го, неговите умения и прочие... Чисто механичните тестове от порядъка на тези в цитираният сайт са полезни доколкото дават представа относно конструкционната здравина и резерви... Не е факт, че тези тестове не дават представа от важни неща като удобство при рязане, колко е устойчив режещият ръб, как и трудно ли се поддържа остротата и прочие... Полезни са но не са в никакъв случаи решаващи за изборът на нож...
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
            не знам дали е постван този сайт тук но поради това че повечето не можем да си позволим да изпитаме ножовете преди покупка пък и след това на максимум ви предлагам да поразгледате този сайт преди покупка:
            http://knifetests.com/
            може да ви спести някое разочарование преди покупка.... хм гербера който оглеждам за нова покупка например има ''само'' 4 ''остриета'' оценка. пробвани са най-добрите ножове за оцеляване.... разгледайте на какво ги подлагат....има и клипове към всеки тест....
            и пак се извинявам ако е постван сайта.успех и се забавлявайте.....
            В руски филми често показваха, как Иванушка-молодец цепи дърва с топор. 30-40 сантиметрови чамови трупчета летят, утрепани от героя дървар! Момите ахат и падат в нозете му.

На такъв му дай сухи усукани габрови дърва да цепи!!! Ще се разбягат момите. Пробвал съм на село. Трябват 2-3 стоманени клина, корав дръвник, брадва със стоманен обков на сапа близо до острието и юнашка сила.

Пробата от клипчето е за пред невежи моми...

Коментар

Къде ги прати пенюги да цепатТе дърва за огрев не са виждали
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Иска ми се и аз да правя тестове на ножове. Тези които ми хващат погледа са доста скъпи и за сега се ограничавам на 6 теста.
                Не дера глигани.Не съм ловец. Ползвам нож.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

и аз това имах впредвид. не можем да тестваме всичко (финансови причини). а понякога го има оня сърбеж да си вземем нещо ново ''по-така'' (шопинг терапия по скоро, не съм рамбо и не живея в амазония). та защо да не видим някой как издевателства над бъдещия ни избор безплатно за нас ;-) (пък тестваните ножове са все скъпи на пазара). със всичко казано съм напълно съгласен. пък защо да не позяпаме и само заради забавлението... ;-).
                  висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X