Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ножове Extrema Ratio

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ножове Extrema Ratio

Здравейте!
    Днес за първи път видях продуктите на тази фирма в нета и много ми харесаха.Доколкото разбрах ножовете са изключително здрави и надеждни.На мен лично много ми хареса дизайна им, както и този на ножниците(аз по принцип харесвам военни,тактически,комбат и ...подобни остриета).Най-много ми допадна моделът Shrapnel.
    Моля, ако някой знае нещо повече за тези ножове или има преки впечатления нека да сподели.
    http://www.google.com/url?sa=t&sourc...UC5clNXVQIdvWw

До: Ножове Extrema Ratio

И аз така преди време. Намерих ги в нета и много ми харесаха особено модела Fulcrum байонет... и даже намерих къде го има и отидох да го видя... На живо колега тотално разочарование... Нищо общо със снимките... Непрактичен във всякакъв аспект. Ножа има отвор с който се закрепва към канията за да се използва като ножица... Въобще не е сметнат добре, много тънка стеничка която конкретно на екземпляра който гледах вече беше пукната... Тотално недомислен. Много дебел за рязане въобще забравете... Наточен сякаш нощем и то от човек дето за първи път пробва..., говоря за заводската заточка...

Трудно ми е да опиша с детайли защо не ми хареса, но съм тотално разочарован... Всъщност никога не съм бил толкова разочарован на живо...
    VPetrov.photography

Коментар

Аз най-много се разочаровах от цените
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Те хубавите неща струват пари..., въпросът е че не видях съответствие между едното и другото...
        VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X