Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Универсална пластина за носене в портфейл
Свий
X
-
От: Универсална пластина за носене в портфейл
Човече, ти ме разби. Как ли съм я карал толкова години без това "слонче"... И колко бири съм върнал неотворени.. (да не верваш)
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеЧовече, ти ме разби. Как ли съм я карал толкова години без това "слонче"... И колко бири съм върнал неотворени.. (да не верваш)
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнениеЯко е. А останалите джиджавки какви са? Виждат се още!?О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнениеЯко е. А останалите джиджавки какви са? Виждат се още!?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sev Преглед на мнениеИнтересна джаджа [ATTACH=CONFIG]657907[/ATTACH]
Коментар
-
Ако има и една четчица като от спирала, си е идеално за екстремни преживявания, ще може да впечатляваш женската част вкара ли се във филма, като ги изненадаш с четка и подходящ въглен да си оправят грима; да си срешиш веждите да не плашиш мечките .... шукаритетен пръстен.
К'ви ли гяволии не ражда човешкиО мозък.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Е това е животоспасяващ пръстен
http://www.uniquetitanium.com/Titani...ing_p_493.htmlSubaru Legacy Outback '98 2.5 AT
Коментар
-
Я виж:
http://www.ebay.com/itm/Multi-Tools-...30944191056%26
$ 0,99.
Дроб, докато чакаш да ги намалят пръстените, що не скочиш с едно от тез? Цената е каквато си я поръчал.
Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар