Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BAHCO

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BAHCO

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
    BAHCO е търговска марка на Шведската инжинерингова фирма SANDVIK AB, за която имам честа да работя, качеството на тези инструменти е безупречно, но и цената е друга.

За сравнение многофункционално ножче с клещи на BAHCO струва 47 euro при налични на пазара по 10лв.
    47 евро или 95 лева и съвсем приемлива цена, ако изделието е качествено. Аналозите на Летерман или Викторинокс са 2 пъти по-скъпи. Ако може, постнете една снимка да видим за какво става въпрос и дали наистина е мултитул.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Благодарение на rumbata и аз имам такъв нож, за което съм му много задължен! Ножът е отличен.
      И аз така
      Сега чакаме rumbata да събере групата на "Оранжевите ножове" и да разберем за какво ни ги е раздал

П.П.Ножът е перфектен.
      ______2
      Е = MZ

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
        И аз така
        Сега чакаме rumbata да събере групата на "Оранжевите ножове" и да разберем за какво ни ги е раздал
        Това маи му казваха събор на форума
        Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 01-07-08, 11:05. Причина: Поправен цитат

Коментар

И аз така

П.П.Ножът е перфектен.
          Шшшш-т !
          Ще им дойде времето

Коментар

И аз така

П.П.Ножът е перфектен.
            Раб`тата на пържолки замирисва, май

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Ножчето е страхотно, нося си го винаги в колата и съм супер доволен.
              Злати, като гледам той почти е на въоражение в форума...
              Гледай Горби как го е запасал, въоражен и много опасен....
              Прикачени файлове
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Както написа Гремлин тоя нож не е Ванко,Цанко или Сандвик
                Ножът е Мора клипер.Всеки може да си поръча с каквито си иска надписи но това не го прави производител Повече инфо тук -

http://www.moraofsweden.se/index.php?id=21
                http://www.swedishknives.com/logo_knives.htm
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Добри са оранжавите ножчета-имам две! А наскоро подарих на приятел сгъваемо ножче на същата фирма-пригодено за риболовни нужди.Шнтересното в него е, че е обсолютно плоско с едно острие.Има и халкичка за закачане.

Коментар

Дробе ,ясно но за пояснение концерна е Sandvik за стомана както добре знаеш от друг форум в които участваме и двамата.Моля за извинение за правописната грешка.А пък относно стоманите съм чувал за шведска но не за българска стомана(като на Терна),което говори само по себе си.Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                      Злати, като гледам той почти е на въоражение в форума...
                      Гледай Горби как го е запасал, въоражен и много опасен....
                      На тоя 2-метров ръст това ножче му се губи като размер.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от GrEmLiN Преглед на мнение
                        Дробе ,ясно но за пояснение концерна е Sandvik за стомана както добре знаеш от друг форум в които участваме и двамата.Моля за извинение за правописната грешка.А пък относно стоманите съм чувал за шведска но не за българска стомана(като на Терна),което говори само по себе си.Поздрави
                        Не ме разбра Исках да кажа,че си единственият,който определи ножа правилно

(Sorry за спама но нямам право да пращтам лични съобщения)
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Да ме извини админа,без да правя реклама ето ви нещо евтино и качествено ,саотношение цена качество.Ей за това говорим,ако нещо съм некоректен,модератора или админа си знаят работата.Но поста го пускам за потребителите,лично аз си взех от там Мора 2000,хората са коректни и всичко беше ОК.

Коментар

Админ,що ме не хареса бе ?

Коментар

На ножа има рибка и май това беше фирмения знак на фирмата за инструментално оборудване.Ножът е много добър,ползвам го от две години и имам два такива

Коментар

Привет на всички съфорумници.
                                На майка ми взех Clipper-a (или въпросното BAHCO), а пък за себе си - за рязане на каквото ми падне, една Мора 2000, за да видя какво й е толкова хубавото. И двата се оказаха много приятни ножове единия за кухнята другия за гората ... за такива пари не съм виждал нещо по-хубаво .

Ето ги, заедно с други работи, които взех, че и без това скоро имам рожден ден да се самозарадвам по бойното направление.

ПП
                                С Fallkniven DC4 успях да заточа, една ножка на S&W, с която иначе имах доста проблеми . Много удобно джобно точило.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X