Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От нищо нещо...

Свий
Темата е затворена.
X
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От нищо нещо...

Ми кога успя бре..., за една вечер, вие не сте хора....Отивам да рева....
    П.с. много е хубав, харесвами!

Коментар

Страхотен е! Видях го на живо и нямам думи...
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от dido7 Преглед на мнение
        Ми кога успя бре..., за една вечер, вие не сте хора....Отивам да рева....
        П.с. много е хубав, харесвами!
        Не е за една вече "скован" бре, .... просто задържах снимките до като пристигне по предназначение.

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
        Страхотен е! Видях го на живо и нямам думи...
        Аааа, младежа к`во рече или още на го е видял?
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Какво рече не казвам, той ще си го напише... Ама като го знам, току виж се забавил с писането... докато излезе от някоя гора дето му е влязъл в работа ... ;-)
          VPetrov.photography

Коментар

..едър тий бода бре, адаш...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
              Какво рече не казвам...
              Венци, имаше ли я усмивката ?
              Land Rover Discovery:
              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".

Коментар

Хе, хе..., риторичен въпрос... По-интересното е, дали наистина ще го вкара в употреба веднага, както се закани..., виж на мен това ми е любопитно...
                VPetrov.photography

Коментар

Петре бе, това кривото дърво на което си подпрял ножа, за какво ти е? Само за снимката, или ги използваш да подреждаш на такива ножовете?

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                    Какво рече не казвам, той ще си го напише... Ама като го знам, току виж се забавил с писането... докато излезе от някоя гора дето му е влязъл в работа ... ;-)
                    Що ли ми трябваше и аз да си задавам риторични въпроси...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20121223-00140.jpg
Прегледи:1
Размер:142.5 КБ
ID:5436775
                    VPetrov.photography

Коментар

Усмивки има и глигани същооооооо

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20121223-00138.jpg
Прегледи:1
Размер:188.8 КБ
ID:5436833
                      Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Поклон пред работата на Пепи! Нямам по - красив и удобен нож.
                        Toyota Hilux 2,5D4D

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Петре бе, това кривото дърво на което си подпрял ножа, за какво ти е? Само за снимката, или ги използваш да подреждаш на такива ножовете?
                          Май вече да, не стана за аквариума, за терариум може и да стане.
                          Ако ти трябва го имаш, аз ще си намеря друго по чукарите.

Първоначално публикуван от Bobi83 Преглед на мнение
                          Усмивки има и глигани същооооооо

[ATTACH=CONFIG]527808[/ATTACH]
                          Браво Боби, дано да е кадемлийски.
                          Land Rover Discovery:

Коментар

Не, искам ти да си намериш разни такива вкъщи. Ако ще ги използваш за закачалки - има много красиво направени.
                            Ще минеш ли?

Коментар

Хайде да се похваля и аз,като гледам шедьоврите по-горе се зарибих и реших да пробвам дали аджеба мога да издялам подобно нещо,мисля,че като за първи път се получи горе-долу добре.Очаквам критиките...

И понеже си нямам патрони,реших да е във естествената си среда,качеството на снимките е кофти,но самсунга толко си може:
                              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                                Хайде да се похваля и аз,като гледам шедьоврите по-горе се зарибих и реших да пробвам дали аджеба мога да издялам подобно нещо,мисля,че като за първи път се получи горе-долу добре.Очаквам критиките...

И понеже си нямам патрони,реших да е във естествената си среда,качеството на снимките е кофти,но самсунга толко си може:
                                БРАВО, ето тук: http://www.offroad-bulgaria.com/show...974#post881974 има модели да си избереш за другия проект.
                                Land Rover Discovery:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X