Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Малко напредък, изработка на канията и "обличане" с кожа.
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Сега ще намеря диво прасе, дето да го гръмнеш с туловката и да го одереш с тоя нож.... Майтапа настрана, това ваше сътрудничество с Антон прави чудеса.
Land Rover Discovery:
Заигравка с един Wenger Ranger 51. Малко орех, малко биволски рог и едно калъфче и вече е "Wenger EvoWood homemade "
Land Rover Discovery:
Супер е станало
Нямаше ли начин да остане оригиналното бутонче с логото , даже ми се струва, че добре ще се върже с дървото.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Супер е станало
Нямаше ли начин да остане оригиналното бутонче с логото , даже ми се струва, че добре ще се върже с дървото.
Можех и от дърво да го направя, но Човека каза ... искам го така!
Land Rover Discovery:
Тъй като и това е мое, Пепи ми го прави по специална поръчка, ще разасня защо така. Ножа е подарък от мен за мен, по специален повод. Черното върху бутончето е биволски рог, да ми напомня за любимия Мозамбик. Първоначалната идея беше и дървото да е от Африка, но заради по-добрата полировка и качество се спряхме на ореха. Отдавна исках да имам един хубав сгъваем нож за по-ежедневно носене, гледах какви ли не Бъкове и Спайдерковци, но този модел на Венгер винаги ми е бил на сърце, а така тунингован си е вече един уникат, който хем ще си ползвам с кеф, хем ще ми напомня за важно за мен събитие, пък и като го затварям, за моята си Африка.
Коментар