Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каракулак, ама почти.
Свий
X
-
От: Каракулак, ама почти.
Ба, "почти каракулак"!!! Дали е "кара" - ще стане билли, като се облече...засега е кандидат-кулаклия, може да стане и "аладжА-" Ама като чета ТТХ-то - острието е барем 46 - 47 санта, т.е още не е в графата "ятаган". Културна клепка, от Ф ли го изтегля? - мен ме интересува като как е калявано, по-точно в ква пещ, или на оджак?..щото длъжко за пещ? Пък кат се видим - ще ти покажа шабър за канали - ще му ходят на това острие!Бравос, Дидко!
Коментар
-
Точно така Петьо, изтеглено е от прътов материал.Пък за каляването...Предната вечер не съм спал да мисля как аджеба да се закали туй чудо, но стана работата.Даже е кален зоново.Първоначалната идея беше, да е около 40 см. обща дължина.Но поради грешка в сметките
стана доста по-длъшак.Пък ми се до свидя да го бастисам, а за каналите. И аз си мисля, че много ще му ходят, но не беше упоменато в поръчката.Пък на своя глава не исках да рискувам.Но като се замисля, по гърба е мек, могат и сега да се направят, но вече Сашо има грижата.
Благодаря за коментарите.
Коментар
-
..ай, стига, бе..КАК успя - в оджака ли???Първоначално публикуван от dido7 Преглед на мнение.Даже е кален зоново..
олеле, боже...как ще го плюя, ако знаешПървоначално публикуван от dido7 Преглед на мнение.но вече Сашо има грижата.
..
..че инак няма да почерпи
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Ковеш ли ги тези хубости....
Коментар