Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Печална хризантема
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Печална хризантема
Извинете ме;-)))))))))))))))))))нас@@@ са от кеф;-)))))))))))КРАСОТА.Колко струва едно такова извънземно ножче ако не е тайна?За тези които се мислят за дяволи да не забравят че и на него някой му е сложил рога!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Коментар
-
..бе кви данни..? Кат,че ли някой ще тръгне да сече с него(инак си бръсне, на сухо).То си е за секцията - да си го гледа човек, кат си пие чаяПървоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение.. Ма пак си скръндза от към данни.
п.п. Бе нещо напоследък към жапонско те влече нещо!?
. Ама щом искаш - вакидзаши 380х30х4,5 мм, накаго 120 мм, обща Д(с канията) малко над 540 мм, цуба и обков по дръжката - мед, оксидация, лак; хабаки - месинг, "поиздрано" за разкош, менуки-та - мед/месинг , кания/дръжка/поставка - махагон, черен мат+кармин, лак; кумихимо и сагео - некъф шнур(не е копринен-по канона, памучен е), скатовата кожа е имитация, ама пак няма да ви кажа каква, щото ще ме пукнете от бъзИк,та това е, май..
А - накагото си го подписах, както си му е реда - туй означава на нипонски "Са4мо от Бургас"(да не си помислите, че е "автобусна спирка"
).И чопа си е бамбук.
..пък за уклона ми към японските хладни - май само аз в Бг ги работя, та затуй..пролетта федерацията по карате щяла да празнува 30 г.от създаването си, и май се очертават още.И май ще трябва да удължавам оджака - за катани ми идва къс
Със здраве!
Коментар
-
どうもありがとうございました (Dōmo arigatōgozaimashita) хай, Сибирски сан! Много ще са ми полезни!Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеО -Сачимо сан, домоаригато, саааааа...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Просто ей така поствам линк за двете язбуки в японски език, катакана и хирогана, за да ви улесня живота нататък. 
Коментар