Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Един мъник за всеки ден
Свий
X
-
От: Един мъник за всеки ден
И от мен поздравления за ножа! ..и една препоръка - месингова тръбичка в дупката за ремък ще осигури допълнителна здравина, а и вида ще е напълно завършен.
п.п.Канията - наново, дълбока(до средата на дръжката), и от светла кожа
Коментар
-
Тъкмо да попитам кой е правил дръжката/такава няма в сайта на EnZo/, и прочетох поста на "бай Сачмо" - подкрепям и двете препоръки. Поздрави за избора на острие и стомана - едни от любимите ми, с този скос изпреварва "финския" по резливост! Поздрави!"Make love, not war!"
Коментар
-
Острието ме грабна в момента в който го видях
И аз си мислех за месингова тръбичка, но ми се стори че много ще стесни отвора - никога не е късно де ...
Сега ще ме накарате да поръчвам кожа пак - между другото вложката от 3,5мм бланк се оказа много дебела - някой има ли идея от къде да взема 2мм ?Четете книги, не вестници!!!
Mitsubishi Pajero Sport 2,5TD 1999
Коментар
-
-
Поздравления, много добро ножче за всекидневно. Изчистено и стилно се е получило, но и аз ще се съглася с по-горните мнения за "дрешката", че по-дълбока кания ще е по-добре. За функционалност не говоря, то и тази ще си върши работа да предпази от наранявания.
Колкото до дебелината на кожата ... аз като правих моята (единствена) кания, я изтъних към върха на шмиргелаи си стана.
Успех, ако се заемаш с друга дрешка и със здраве да си го ползваш.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар