Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Финка - къпинка
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Финка - къпинка
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеОпределено имаш усет към детайла!Красота!Естетика!.....Само тия ноктиЧовешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеЧовека с тези си ръце прави тези ножове, на които им се радваме всички. Ако ходеше на СПА процедури, маникюр и солариум може би нямаше да имате забележки към ноктите, но пък нямаше и да ги има тези ювелирни образци.
И то шега с едни други естети във форума които направиха забележка в друга тема!
Впрочем и аз правя ножове и знам какви са ръцете на ножаря.МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеТи не разбра ли че е шега?
И то шега с едни други естети във форума които направиха забележка в друга тема!
Впрочем и аз правя ножове и знам какви са ръцете на ножаря.
Дедо, чудна ножка!42
Коментар
-
Ей, бая време не бях влизал...и сега чак виждам каква полемика е предизвикал личния ми маникюр..Колеги s_s1 и mihov_196, благодаря и на двама ви за загрижеността ви!!..ама нося на майтапи(още повече, че първи аз обърнах на Фнимание в една стара тема, и оттогава задължително си се самогъбаркам)
Първоначално публикуван от Black Wolf Преглед на мнениеБай Сачмо, какво е железцето?
Та така..със здраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар