Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е тактически нож?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво е тактически нож?

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
    И кое му е тактическото?
    Може да нареже бахура.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Може да нареже бахура.
      Ами тогава това е "тактическия нож на Дроба"!
      "Make love, not war!"

Коментар

Ако вземем определението за "тактика" от тълковния речник: "Съвкупност от средства, начини на действие, насочени към постигането на определена цел", то всеки нож е тактически. Може би с изключение на "тактическите", при които, като при Дроба и на мен ми бяга функционалността.
        Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
          Това е моя "тактически" нож.[ATTACH=CONFIG]592898[/ATTACH]
          Когато бях в казармата, това беше ножа на дневалния.
          Оксидиран и незаточен.

Коментар

С тия тактически простотии взе да се прекалява.Аз тъкмо бях почнал да се увличам по тактикъл командосията и в един момент замених думата "тактически" с "функционален и достатъчен" и бързо изприпках и си взех един комплект камуфлажи от БА, на цена с две каси бира по-ниска от цената на един "тактически" панталон с подплата.С подобни камуфлажи, макар и по-некачествени, преди доста години изкарах цялата казарма и 3 месеца тактики в калта.А и няколко горски пожара.Та те така и с ножовете, и с пушките.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
              Най-вероятно ей това ножЕ със съответната приставка към него.

[ATTACH=CONFIG]592924[/ATTACH]
              В джипа до седалката винаги ми седи един такъв щик за калашник топнат в някаква менташка кания. Много тактически мезета е изрязал, последно е използван на НОФ. Смазва се само от мръвките и съм много доволен от тактическото му приложение.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                В джипа до седалката винаги ми седи един такъв щик за калашник топнат в някаква менташка кания.
                Хвърли теслата и опитай с нож. Не е нужно да се изпотяваш за да нарежеш каквото и да било
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Eто го и моя съветски тактически нож . С него оцелявам ежедневно в работата мръвката и хлебеца да си нарежа . Като не стигат вилиците и да си я набода Купих го през 1986 година от ловно - рибарския магазин на графа . С него изкарах казармата там що консерви е отворил само той си знае . Кабели съм белил винтове съм завивал като се видя на зор. Златна ножка истинска стомана не китайско тенеке . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCI0150.jpg
Прегледи:2
Размер:227.7 КБ
ID:5490472
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Eто го и моя съветски тактически нож . С него оцелявам ежедневно в работата мръвката и хлебеца да си нарежа . Като не стигат вилиците и да си я набода Купих го през 1986 година от ловно - рибарския магазин на графа . С него изкарах казармата там що консерви е отворил само той си знае . Кабели съм белил винтове съм завивал като се видя на зор. Златна ножка истинска стомана не китайско тенеке . [ATTACH=CONFIG]593121[/ATTACH]
                    Нож от бъдещето?
                    ...готин мокет
                    42

Коментар

Тактически нож, не означава ли нож, който се използва от подразделенията на тактическо ниво - група, отделение, взвод, рота? Е още не съм чул за оперативен или стратегически нож, но може и да има.
                      If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                        Нож от бъдещето?
                        ...готин мокет
                        На този фотоапарат така и не се научих как се сверява датата и часа .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                          Тактически нож, не означава ли нож, който се използва от подразделенията на тактическо ниво - група, отделение, взвод, рота? Е още не съм чул за оперативен или стратегически нож, но може и да има.

Ножара споменава за някакви космонавти та и аз се обърках кой командос и кой тактик чикиджия / в смисъл с чикийка на кръста /.

Последно си взех Муерчин комбо с клещи/шило и нож - клещите за шегели,шилото за възли,а ножа за въжета.Под 30 кинта в Ибей,баси тактиката.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Ей го нож за космонавти:

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                              Както винаги, мнението ти си заслужава да се прочете, но в случая беше достатъчно/според мен да цитираш стария си подпис!
                              Прав си, явно ме е била хванала словесната диария
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Без време ме накарахте да се посмея яко.......
                                LZ3YG

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X