Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любимите ви фолдъри?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Любимите ви фолдъри?

И аз отдавна съм хвърлил око на такъв. Бенча е идеален.
    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Новите "любими".
      Спайдеркото е зачислено за ЕДЦ, а Pohl Force - а е основно за кеф
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:032023062.jpg
Прегледи:1
Размер:159.7 КБ
ID:5550275

Коментар

Леле като гледам какви лъскачки и ме фаща срам. Само аз ли си ползвам ножлетата бре . Определено това ми е любимия фолдър. Имам го май от около 2003 и 4 та. Ползвам го от да режа жици по колата през луканки и кашони. Абе каквото му излезе на пътя. Нищо особено като стомана ама незаменим ежедневен боец. Наистина уникален. Може и да не мое да бръсне ама и нема дебел кабел да му се е опъна досега. Пък и за леки лостови работи го мъча. Е го Benchmade HK Ally ( от първите издания е, по по-новите забелязвам доста азлики към по-зле....) :

Име:DSCF3260.jpg
Размер:39.0 КБ
ID:5550573Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3257.jpg
Размер:41.2 КБ
ID:5550572Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3255.jpg
Размер:90.8 КБ
ID:5550571

И си ползвайте ножовете бре хора. Какъв е смисъла да седят нови .
        висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
          Привет, Весо, и добре дошъл във Форума! Знам аз за невероятната ти колекция от фолдъри, но май напоследък и с доста финки се сдоби/дай боже всекиму/-ще придадеш на темата едно колекционерско обаяние! Весели празници!
          П.п. Валтера на последното фото 7,65 ли е?/това е слабостта ми от късите нарезни, та не се сдържах!/
          Здравей, приятелю! И за много години на всички- бъдете живи и здрави, другото ще си го купим...
          Валтерът е ППК 9х17 инокс и не е мой, за жалост...Ползвах го само за аранжировка. А финките...те май всички заминаха..къде подаръци, къде бартери...Да не отегчаваме колегите.

Коментар

Boker, Automat Kalashnikov 74 (AUS Имам го от около 6-7 години и съм страшно доволен. Реже мезета и жици безотказно

Име:20140102_104350.jpg
Размер:81.4 КБ
ID:5550585Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140102_104320.jpg
Размер:78.8 КБ
ID:5550586

Коментар

Леле като гледам какви лъскачки и ме фаща срам. Само аз ли си ползвам ножлетата бре . Определено това ми е любимия фолдър. Имам го май от около 2003 и 4 та. Ползвам го от да режа жици по колата през луканки и кашони. Абе каквото му излезе на пътя. Нищо особено като стомана ама незаменим ежедневен боец. Наистина уникален. Може и да не мое да бръсне ама и нема дебел кабел да му се е опъна досега. Пък и за леки лостови работи го мъча. Е го Benchmade HK Ally ( от първите издания е, по по-новите забелязвам доста азлики към по-зле....) :
              Евала Тони! Ей това е работил нож! Така се прави! Мани ги ти лъскавите, стават само за ревюта.
              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Ей с тая 12 - ска не съм се разделял вече три години. Пипнах дръжката за да стане по удобна и естетична ... После си взех още един - същия, че ме беше страх да не загубя тоя и си остана без опинел, а вземат да свършат Най добрия мезеджия, който съм имал - като режа с него, изпитвам почти сексуално удоволствие...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:op2.jpg
Размер:72.4 КБ
ID:5550758Натиснете снимката за да я уголемите

Име:op1.jpg
Размер:86.4 КБ
ID:5550759
                Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
                ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Любима сгъвайка тази http://astronavt.hit.bg/Knives/socka.jpg

Име:socka_m.jpg
Размер:6.5 КБ
ID:5551375

Още се справя с рязането ......http://www.youtube.com/watch?v=jiXf2...ature=youtu.be
                  Последно редактирано от Keltis; 06-01-14, 12:34.
                  Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                    Хе през соца имах такова ноже....
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
                      Леле като гледам какви лъскачки и ме фаща срам. Само аз ли си ползвам ножлетата бре .

И си ползвайте ножовете бре хора. Какъв е смисъла да седят нови .
                      Еее, колега Тони, ами те са още съвсем пресни и нови. Спайдеркото мина няколко дневен, новогодишен тест с ежечасово рязане на луканки и суджуци

Коментар

От три години ползвам Викторчо!Навсякъде!На село,на път и къде ли не!Повече от доволен!

Име:WP_000321.jpg
Размер:71.6 КБ
ID:5552593
                        Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
                        0888854582
                        Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
                        Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                          Евала Тони! Ей това е работил нож! Така се прави! Мани ги ти лъскавите, стават само за ревюта.
                          То ти ме провокира да си направя труда да снимам. За мен неизползваните вещи са само "Плюшкинки". Изморен съм отдавна от "ревюта" на някакъв лъскав нож с който са рязали само хартия пред приятели. То като големия кобур идва иначе малко работата .
                          висете отпуснато

Коментар

Чудех се да пиша ли, че всичко на всичко съм имал две сгъвайки (ако не броим детските години, дядо на село ми беше давал някакво ножче). Една венгер рейнджер в периода 2000г-2005/6г, но баща ми нещо по баничарката ряза/прави с него и го заминал на капака и го загуби . Бях свикнал с ножчето и понеже не намерих венгер си поръчах викторинокс форестър, та от периода 2005/6 до сега съм с него.
                            Върши ми работа и не знам колко сме се залюбили, ама си е постоянно в мен.

Ей го на след приблизително 8 години си изглежда като нов

Работяга е и не бих го сменил с друга сгъвайка само с острие, като изключим тирбушона и шилото, които са ползвани най-малко, останалите инструменти в много ситуации са ползвани и ги намирам за по-полезни и практични от това да имаш само острие.
                            Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                            И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                            вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Тъй като темата е сгъвайки реших че тук ще е подходящо.
                              Понеже така и не можах да свикна с разни калъфчета на колана, пък ми е по-удобно в джоба, та до скоро си бях закачил една алуминиева карабинка на панталона и връзчица (темлаяк) викториноксчето висеше изправено в джоба без да пречи. Но случайно попаднах на една идея за носене на джобно ножче със S-образна кука, като единия край е плътно затворен към халката на ножа, другия леко отворен се закача за ръба на джоба и така виси вътре в джоба.
                              Не знам дали добре го обясних, та ето малко снимки.
                              Тези са от нета

Име:FPN1ZMIF82EZAPM.MEDIUM.jpg
Размер:47.5 КБ
ID:5554500

Име:FS19BBFFYIZ3OT1.SMALL.jpg
Размер:12.9 КБ
ID:5554501

Не разполагам с подобна кукичка, а ми се видя и леко къс края дето се закача за джоба което ми се стори малко несигурно, та си направих една с по-удължена кривка за джоба. Малко нескопосана, ама материал го взех от една чантичка и е стоманизирано, ама с клещи и чук колко и да се опъва го догодих .

Ей го на.

тук пробвах да го снимам как седи, не се вижда добре ама ... колко толко

Удобно е и няма как да изпадне.
                              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Тази S-образна кукичка е повече да държи ножчето на някакво "ниво" в джоба, за да не го къса и да се вади по-лесно например, отколкото за сигурност...
                                Only after the last tree has been cut down,
                                Only after the last river has been poisoned,
                                Only after the last fish has been caught,
                                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X