Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мнение за Boeker Magnum Brushwood

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся мнение за Boeker Magnum Brushwood

Привет!
    Искам да си взема бюджетен нож за гората и погледа ми се спря на чикията от заглавието. Видях го във ВИП-а на сносна цена. Намерих го и в страницата на Boeker, което не може да се каже за повечето китайски бък, кершау и т.н. Питанката ми е, някой пипал ли го е на живо и има ли впечатления от него? Като за 440 знам, че не следва да очаквам чудеса, но пък и ножа не го очакват кой знае какви предизвикателства.
    Ако някой има друго предложение да сподели. Критериите ми са:
    1.обща дължина до 20-22 см
    2. дължина на острието мин. 10 см.
    3. тегло до 150-200 гр.
    4. дебелина -3-4 мм
    5. цена - до 30 лв.

Мората е много краен вариант...

Поздрави!
    Последно редактирано от slaf4u; 06-04-13, 17:56. Причина: сетих се ама късно
    42

От: Търся мнение за Boeker Magnum Brushwood

Май Мората ще ти остане единствен вариянт , какво и е толкоз та е оставяш за накрая? Чудесна работеща ношка е, вземай е и няма да съжаляваш. Ако идеш на 440 гледай да има поне едно А или Б след номера, вариянта за С отпада заради бюджета, инак го препорачвам.

Коментар

Мората пред Бокера , поне за мен е по доброто решение.

Коментар

Ако не си любител на напудрените ножове, взимай Мора или зелен Хултафорс - за 30лв. по-добър няма да намериш!
        П.п. Не знам за кой модел Кершоу говориш, но произведените в Китай под контрола на фирмата са доста над тази сума.
        "Make love, not war!"

Коментар

Цената до 30 лв. ти стеснява съвсем избора. Мора и Хултафорс са алтернатива. Кондор са двойно по-скъпи от това, но аз бих те насочил към тях за бюджетен и с прилично качество нож.

Коментар

Бьокер са най-евтиния вариант за що годе приличн нож, макар, че аз лично много много не ги одобрявам. Тази ножка ми грабна окото, харесва ми. Според мен се оглеждай във форума от време на време има много добри предложения за ножове втора ръка. Знаеш какво ще ти кажа за това кой е твоя нож, за това ще си спестя тук коментара за подходящия нож за теб. А за Мора-та съм с две ръце "За". Идеален нож за мезета, за гъби като ходя, за риба, за в колата. За тези пари е супер. И върши работа, там където Гербера ми на 10 пъти по-висока цена не върши работа. Така че, Мора със сигурност ще си вземеш, като ножка за пържолки, доматки и такива работи.
            Последно редактирано от The Back Bone; 23-04-13, 15:56.
            If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
              Така че, Мора със сигурност ще си вземеш, като ножка за пържолки, доматки и такива работи.
              А за останалото - брадвичка и си ОК.

Коментар

Брадвичката си е задължителен атрибут за в гората/язовира. А на този Магнум калъфа му какъв е?
                If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                  Брадвичката си е задължителен атрибут за в гората/язовира. А на този Магнум калъфа му какъв е?
                  От описанието на продукта:
                  бла бла бла... В комплекта на ножа влиза и кания от найлон....бла бла
                  42

Коментар

Не разбирам защо слагаш този нож пред "МОРА".
                    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X