Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко черно ноХче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко черно ноХче

Здравейте, момци!
    айде - малко гевезелъци(само дето снимките пак нефелят..), първо-снимки(май се качиха), ето и данни: острие 104х27х3,8 мм, дръжка 121х30х22 мм, тежи 170 г, с канията 250 г.
    Острието е т.нар.(-от мен)"самороден" дамаск - това е наклеп от строителна стомана, който се отлага по ръбовете на водещите дюзи при горещото валцоване,фактически е моно-композит(само от един вид стомана).Режещия ръб е наварка с твърдосплавен електрод FOX DUR 600, с него се наварят износени зъби на кофите на земекопни машини.После сичкото това е разковано, за да му докарам форма и скос, и оттам насетне-традиционно-гриндене и шлайф.Дръжката е от абанос,насаден монтаж, пина заклинва опашката в дръвцето.Е, и малко накатка и резбица, гарда е от медно-месингово мокуме(саморъчно).Канийката е от телешка кожа,и на нея и лепнах едно мокуме-нце - за разкош..ми това е, със здраве!
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от sa4mo; 26-02-13, 19:43.

От: Малко черно ноХче

Перфектен си!
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Ти не си човек!!!!!!!!Или по-точно е -Ти си НЕ-човек!!!!!
      "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
      Mark Twain
      СтоЕнчA

Коментар

Браво, бай Сачмо, невероятен е! А дръжката мен най-много ме радва, някой ден трябва да имам острие с такава! Поздрави!
        "Make love, not war!"

Коментар

Красота..МАЙСТОРЕ..Красота...Поздрави
          ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Бравос Бачка! Благодарско за споделеното!
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Малко от това, малко от онова, сега разбъркваме, слагаме в печката за час и половина и готово... Долу горе така ми звучи представянето на ножа.
              Перфектностен е, а снимките са чудни като замисъл. Ноктите са ок!
              42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X