Цар си !Такова изкуство не съм виждал!Не видях нож който да не е класа и да не е практичен,универсални!Един въпрос ,правиш ли изложби с тези колекции ?Това е на световно ниво според мен и като изделие и като майсторлък и като талант!БРАВО!п.с. Зигзагообразната линия по лезвието на последния,това ли е което си мисля,японската ковашка технология на различни метали в едно,характерна за катаните!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Здравей колега. Благодаря ти за добрите думи. Никога не съм излагал ножовете си където и да било. Просто изработвам и изпращам на клиентите които са поръчали. Това за което питаш на острието е декоративен ефект.
Без да преувеличавам,ако направиш колекция и участие на ловно изложение /и навън/ще има небивал успех.Изделията са уникални и най-важното практични,това работи!Да си жив и здрав да твориш и майсториш гениални произведения.Успех!
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Всички ножове пуснати в темата са прекрасни, но последния е направо невероятен. Поздравления за постигнатия резултат.Ако може на лични да ми пишеш малко тт данни и какво би ми струвало едно такова бижу.
Коментар