Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Victorinox Rescue Tool(презентационен клип)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Victorinox Rescue Tool(презентационен клип)

Ето тук намерих клипче за този много полезен инструмент на Викторинокс найстина добра джаджа Митко Фулдата да каже от личен опит колко е добра при него я видях за първи път на живо.Смятам че си заслужава човек да я притежава въпреки че когато я намерих струваше 155 лева маи това ще е поредната нова играчка която ще си взема ех пуста краста.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

До: Victorinox Rescue Tool(презентационен клип)

Много полезен инструмент - според мен трябва да има във всеки автомобил.
    Участвах в катастрофа, в която всички колани по колите бяха блокирали и пожарникарите, за да извадят хората питаха наред "имате ли ножче?".

Това ножче е за жабката, да си седи там и да е готово за всякакви случаи!
    Show must go on!
    LZ1VES

Коментар

Да , много хубав инструмент ! За радост не съм го използвал по предназначение и дано не ми се налага ...

Коментар

И нещо интересно от същата марка. Но не ви ли се струва безсмислено?

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=200813

Поздрави!
        Искам България чиста!

Коментар

100% колекционерска изгъзица едва ли е приложимо за каквато и да е цел
          Последно редактирано от Дявол Коледа; 22-11-07, 17:35.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            100% колелционерска изгъзица едва ли е приложимо закаквато и да е цел
            Съгласен ! Я някой да се опита да го вземе в ръка това нещо !
            Кинг Конг може би ... Ама "тъкъмите" ще му МАЛЕЯТ ...

Коментар

Имам ножче Victorinox купих го за около 50 лв. (не такъв модел)и жената му изкриви тирбушона, опитваики се да отвори бутилка вино и вече никак не е остро
              П.П може би в БГ качеството е малко по кафти

Коментар

Ми те ножовете чат-пат се точат.
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Ми те ножовете чат-пат се точат.
                  При това ръчно че преди две години видях един Викторинокс минат на шмиргел и ми се прирева направо.

Коментар

Това нищо не е, аз съм виждал приборен нож, стърган на шмиргел!
                    Последно редактирано от davc; 22-11-07, 20:25. Причина: Пропуснат възвратен глагол в текста

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                      Имам ножче Victorinox купих го за около 50 лв. (не такъв модел)и жената му изкриви тирбушона, опитваики се да отвори бутилка вино и вече никак не е остро
                      П.П може би в БГ качеството е малко по кафти
                      Малко съм учуден. Да не би да са ти продали менте (виждал съм такива)?

Имал съм 3-4 швейцарски ножчета и повреда се случи само с едно - отчупи се около половин см от върха на голямото ножче. Но направих това, докато копаех много суха пръст и всъщност пробвах да го използвам като лост под някакъв корен.

(Въпреки счупения връх пак ми го откраднаха. )

Искам да кажа, че са много здрави. А остротата наистина с времето намалява.

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                        Малко съм учуден. Да не би да са ти продали менте (виждал съм такива)?

Имал съм 3-4 швейцарски ножчета и повреда се случи само с едно - отчупи се около половин см от върха на голямото ножче. Но направих това, докато копаех много суха пръст и всъщност пробвах да го използвам като лост под някакъв корен.

(Въпреки счупения връх пак ми го откраднаха. )

Искам да кажа, че са много здрави. А остротата наистина с времето намалява.

Поздрави!
                        О, аз съм виждал няколко викторинокса със строшени тирбушони... Просто това е армейски нож, а в една война най-много танкова броня да се наложи да пробиеш, хората обаче опитват да отварят с тях български вина... Е, това вече е страшно. Някои производители не знам какво ползват вместо корк, но съм сигурен, че някъде се ползва и за облицовка на противоатомни скривалища... И доста по-солидни тирбущони троши.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                          При това ръчно че преди две години видях един Викторинокс минат на шмиргел и ми се прирева направо.

Машинното заточване не винаги и по подразбиране е грубо. При него може да се получи много добро шлайфане и повърхности с много висок клас на точност.
                          Питай баща ти, той е доста добър шлосер-стругар!

Коментар

Дааа, както винаги не са се изложили швейцарците!
                            Аз имам едно джобно ножче на тази фирма което нося със себе си вече повече от 15 години всеки ден! Няма значение дали съм в града или с мотора по баирите. Незаменим помощен инструмент е това нещо. За толкова години се счупи само през средата клечката за зъби.
                            Това не е платена реклама.
                            born to be wild
                            Кольо Ковачев

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                              Много полезен инструмент - според мен трябва да има във всеки автомобил.
                              Участвах в катастрофа, в която всички колани по колите бяха блокирали и пожарникарите, за да извадят хората питаха наред "имате ли ножче?".

Това ножче е за жабката, да си седи там и да е готово за всякакви случаи!
                              По скоро атрактивно отколкото функционално е това ножче .Е пова е мнението на специалист.Пък това че колегите са питали за нож е защото няма кой да отиде до камиона и да донесе .Иначе кабели колани всичко си го режем с хидравликата .Които му е интересно може да дойде да види наживо хидравлики пневматики и какво ли не авариино-спасително оборудване. И такива прибори за чупене и рязаве на стакла.Които има интерес да заповяда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X