Обява

Свий

Няма добавени обяви.

В търсене на съвършения „фолдер“…, или за Hogue EX-03 automatic, Elishewitz…

Свий

X
- 

От: В търсене на съвършения „фолдер“…, или за Hogue EX-03 automatic, Elishewitz…
Мерси Венци, а как се слага, след стягане около главата и околната повърхност или предварително за да влезе в резбата малко и да обхване главата и околната повърхност?
При хеликоптерите примерно всички винтове, са маркирани и "фиксирани" само на главата, по-скоро за лесно визуално проверяване и диагностика на хлабини, не знам как обаче по прнцип се полагат фиксаторите по такива "не" отговорни детайли?
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеРазбира се, задължително, аз конкретно ползвам фиксатор на Вюрт, син, средно якостен...Бъдете живи и здрави!
Коментар
 - 

От: В търсене на съвършения „фолдер“…, или за Hogue EX-03 automatic, Elishewitz…
Браво Венци,
Такова педантично вманиячаване в поддръжката на техника не съм виждал скоро! Има един спрей на Aesculap за смазване на медицински дрелки ,които се стерилизират! Трябва да е добър като знам фирмата! Ние го нямаме ,щото сме Държавни и нема пари.
Коментар
 - 

А този вюрт къде се намира, аз ползвам моментмо лепило, НО само защото нямям друго.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
 - 

Благодаря, аз и един силикон издирвам така че ще им се обадя. Още веднъж благодаря.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар