Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Оцелителен"...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Оцелителен"...

Нали е много смешно името - щот с него се оцелявало в природата.А, бе - реплика на Рей Миърс.
    .И понеже вече съм много сигурен в качването на снимки, първо - ТТД: фултанг от D2, острие 118х30х4,7 мм, сканди скос, висок 8 мм(сами си смятайте ъгъла на заточка ),дръжка зелена микарта, корби-та, тЪрбичка от месинг, тежи 185 гр барабар с темляка.
    Хартия реже уверено, бръсне с трудност.
    Канията..КАНИЯТАААА...е@а ми мамата на готИното тЕло...там дето е ухото за феророда - катовете кожа са таман 8 броя!Инак си има джоПче за точило(100х32х7 мм ), и специални корби-та, поръчвах ги на стругар...МНОГО ЗДРАВА ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ!!
    Може да се носи на свободен и на твърд подвес, може и хоризонтално на колана...и ако си изтървеш нервите, и хлопнеш някой по канчето макар и с празна кания - нокаут - таквоз гюлле стана.
    Айде - снимки:
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-12-12, 10:03.

От: "Оцелителен"...

И ножа и канията много харни. То на такъв нож му не требе и да бръсне.

Отдавна се каня да ти проводя един Фелкнивен за дрешка (много ми грабна зъркела една твоя кания дето си я правил за Ачката от Бургас) и ша зема да се наканя най накрая
    Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
      И ножа и канията много харни. То на такъв нож му не требе и да бръсне.

Отдавна се каня да ти проводя един Фелкнивен за дрешка (много ми грабна зъркела една твоя кания дето си я правил за Ачката от Бургас) и ша зема да се наканя най накрая
      За каква кания става думата, че не мога да се сетя. Само не ми искай и ти джоб за точило - ще изпадна в стрес.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-12-12, 10:23. Причина: Гл.букви

Коментар

Браво майсторе! Отлична работа! А със този скос и брада ще го накараме да бръсне...
        Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
        Най-добрият ром е студеният ром!
        Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от sa4mo Преглед на мнение
          За каква кания става думата, че не мога да се сетя.
          Ей за таз убавиня иде реч, собственика ми докладва, че е твоя изработка :

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_1445.jpg
Прегледи:1
Размер:130.8 КБ
ID:5431120

Коментар

За каква кания става думата, че не мога да се сетя. Само не ми искай и ти джоб за точило - ще изпадна в стрес.
            Точно такава ще да е - с таквоз за точило. Само не успявам на тази снимка да преброя до колко слоя се събират баш там, на мястото за точилото. Като че ли 9 ги изкарах на снимките по-горе. Но, стресът май ти е сигурен.
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
              Ей за таз убавиня иде реч, собственика ми докладва, че е твоя изработка ..
              А...верно, бе!(бях я забравил) - ама тя е без джоб.., и без халтав подвес - по-лесна е

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                Точно такава ще да е - с таквоз за точило. Само не успявам на тази снимка да преброя до колко слоя се събират баш там, на мястото за точилото. Като че ли 9 ги изкарах на снимките по-горе. Но, стресът май ти е сигурен.
                Олеле, Боже!!!! ..и не са девет катовете кожа, САМО ОСЕМ СА!!!..ако това е някакво утешение...

Коментар

Собственика на "Оцелителния" биде надлежно идентифициран (сам се издаде де). Надявам се скоро да го повъртя в ръце (ножа, не собственика)

Коментар

Нали е много смешно името - щот с него се оцелявало в природата.А, бе - реплика на Рей Миърс.
                    .И понеже вече съм много сигурен в качването на снимки, първо - ТТД: фултанг от D2, острие 118х30х4,7 мм, сканди скос, висок 8 мм(сами си смятайте ъгъла на заточка ),дръжка зелена микарта, корби-та, тЪрбичка от месинг, тежи 185 гр барабар с темляка.
                    Хартия реже уверено, бръсне с трудност.
                    Канията..КАНИЯТАААА...е@а ми мамата на готИното тЕло...там дето е ухото за феророда - катовете кожа са таман 8 броя!Инак си има джоПче за точило(100х32х7 мм ), и специални корби-та, поръчвах ги на стругар...МНОГО ЗДРАВА ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ!!
                    Може да се носи на свободен и на твърд подвес, може и хоризонтално на колана...и ако си изтървеш нервите, и хлопнеш някой по канчето макар и с празна кания - нокаут - таквоз гюлле стана.
                    Айде - снимки:
                    Особенно много ми харесва.Браво, майсторе!Този тип "бушкрафт" ножове изглеждат много функционални и красиви.За съжаление още нямам подобен нож, но има време и за това.

Коментар

Пък аз темите на Сачмо, вече само ги чета - свършиха ми суперлативите в речника...
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X