Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фундилуза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фундилуза

Привет!
    ..покрай всичките ловни, работни, мезеджии и т.н. - да ви покажа и едно кабинетно изпълнение - незаточен, и без кания - щото е предвиден да стои на поставката си върху бюро, и най-много да отвори плик със служебно писмо.Предвиден е за шефа на таз фирма: http://www.fundilusa.com/ - оттам и името, а и специфичната "врътка" на дупето
    Цифри: острие 97 х 29 х 4,7 мм, целия е 200 мм(без витлото).40Х13, ТО - 57-58 HRC, фултанг.Гарда - бронз, както и витлото.Чирените - цирикот/зирикот(не съм сигурен как се произнася), под тях - самоделен фибър.Освен на епоксида, се държат и на 6 скрити нита.Светлото дръвце на тях е чемшир.Поставката - орехова подложка, а крачето е от нещо къдраво, ама клен ли бЯше, или явор - убийте ма - не помня
    Сега - снимки:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 029.jpg
Прегледи:1
Размер:64.2 КБ
ID:5979411Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 030.jpg
Размер:58.3 КБ
ID:5979412Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 031.jpg
Размер:58.6 КБ
ID:5979413Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 032.jpg
Размер:67.0 КБ
ID:5979414Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 033.jpg
Размер:50.9 КБ
ID:5979415Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 034.jpg
Размер:58.2 КБ
ID:5979416Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012.07.24 - 035.jpg
Размер:60.5 КБ
ID:5979417
    Със здраве!

От: Фундилуза

Човече, прекрасен е. Респект.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Нямам думи!
      Красота
      сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
      dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Много красиво. Никога не съм се заглеждал по ножове, но бих искал да притежавам нещо подобно.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не си падам по ножове, които не могат да режат. Жена ми колекционира ножове за отваряне на писма - мини модели на световно известни мечове и саби. И те не ми харесват.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
            Не си падам по ножове, които не могат да режат..
            ..и аз. Но съм писал "незаточен", а не "не може да бъде заточен"..не забравяйте, че ще пътува със самолет до Португалия, ще минава граници и митници, та затова е така..като си стигне до местоназначението - ще бъде заточен, със здраве!

Коментар

Първоначално публикуван от sa4mo Преглед на мнение
              ..и аз. Но съм писал "незаточен", а не "не може да бъде заточен"..не забравяйте, че ще пътува със самолет до Португалия, ще минава граници и митници, та затова е така..като си стигне до местоназначението - ще бъде заточен, със здраве!
              На мен ми мина през главата, като видях в първия пост на каква твърдост е закален, че това би следвало да си е съвсем читав и използваем нож. Даже мислех да питам, като ще е сувенир, за чий е на такава твърдост, но вече стана ясно .

Поредното бижу на бай sa4mo
              Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
              И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
              вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Браво бай sa4mo. Прекрасен нож.
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Sa4mo с чисти нокти? Хм на къде отива този свят??!!
                  Ножа е прекрасен, за съжаление аз все още си отварям служебната поща със зъби...
                  42

Коментар

Поредната красота, за майстора и морето ... всичко е ясно . Браво.
                    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Красиво ,възбужда крайно възхищение! Твърде съм убеден обаче ,че ако се питаше от тебе таз перка на задника нямаше да я има ,ама...
                      Относно митници и прочее - в 98-мата година носих на аероплана (не в ръчния багаж де) до Кипър и обратно един нож на майстор Коликов с 13 см. острие арно заточен и нищо ,т.е. никакви неспоразумения с властимеещите.

П.П. Туй за перката не са каманье! То аз не съм и от тез' дето имат право връз тебе да фъргат!
                      Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                        Sa4mo с чисти нокти? Хм на къде отива този свят??!!...за съжаление аз все още си отварям служебната поща със зъби...
                        - е, хубаво,де - и аз понякога си мия ръцете..Обаче маникюра ми е си е традиционен! Пък инак - за пощата - и аз тъй - обикновено със зъби късам..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X