Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля дайте мнение за сгъваем нож S&W.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля дайте мнение за сгъваем нож S&W.

Спечелих този нож на едно състезание по стрелба, така че за мене при всички положения има някаква сантиментална стойност! Но все пак ме интересува, дали като качествени показатели е нещо отговарящо на фирмата S&W или е поредната китайска тояга, на която са си написали каквото са си искали жълтите?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00589.JPG
Прегледи:1
Размер:392.1 КБ
ID:5974112Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00590.JPG
Размер:404.7 КБ
ID:5974113Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00592.JPG
Размер:363.6 КБ
ID:5974114Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00594.JPG
Размер:319.8 КБ
ID:5974115Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00595.JPG
Размер:363.6 КБ
ID:5974116

Така като гледам острието се отваря много лесно и удобно и с една ръка, стабилно е захванато и няма луфтове при отворено положение, законтря се добре. Чирените са дървени. Острието го тръкнах малко на машинката, та разбрах че се точи лесно и реже добре, но колко ще издържи ряза не знам. На пръв поглед не ми харесва че острието е боядисано (т.е. ще се надраска рано или късно), боята на чирените също не ме кефи особенно.
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

От: Моля дайте мнение за сгъваем нож S&W.

Ами честито ! С здраве да си го ползваш и като се изтърка боята нали пак ще реже.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Доколкото виждам е тип "рекламни матряли".

Коментар

Съдейки по разположението на надписа (на скоса) - най вероятно е жълтурче. То не че и "оригиналните" S&W не се произвеждат пак там де. Кво ти дреме - нали ти харесва и ти върши работа.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Имам абсолютно същата ножка и съм рязал с нея телта на автомобилна гума, нищо не и стана, пак си реже......добра е..удобна е.....Носи си я с удоволствие..
          Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Понеже не си форумен мухльо, кво да ти кажа. Удари го няколко пъти някъде, когато си в почивка. Удари го силно.
            Ако не се разжлямби - сигурно може да го носиш и по работа.
            Аз много не им разбирам на ножовете, еле па по 1 000 долара парчето. И тия по половин кило, джобното ножче, също не разбирам.
            Имам едни щикове, дано останат само за украшение, имам спомени от баща си, и подарък от тукашен специалист, който използвам. Отличен нож, много лепкав в ръката. Макар че отначало не ми се вярваше.
            Не знам какво е мислел, обаче е направил каквото е направил. Отлична работа.
            Няма да посочвам имена, да не се окаже че съм назад с пет ракии ...

Коментар

Еее добре, щом е менте значи мога да си го ползвам спокойно! Бех се изплашил да не е нещо ценно та да трябва да си го държа в чекмеджето само !
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ползвай си го със здраве и с кеф, ценното не винаги струва много! Щом е нож, трябва да реже, а колко дълго...ами до следващото заточване. Любимият ми нож струва няма и 8$/кво като е копие на Себенца/, и не ми излиза от джоба. Поздрави!
                "Make love, not war!"

Коментар

Иам подобен, само че не е боядисан. От около 5 години ми е по джобовете, не съм рязал само арматура с него май....
                  Евтините ножчета на Смиу и Уесън под 50-60 лв са китайчета....какво ти пука, все от една и съща стомана ги правят.... По-добре да имаш десет евтини ножчета навсякъде и акто ти потрябва да имаш под ръка, отколкото едно скъпо и като го изгубиш да те е яд
                  Yamaha XT​M600E '98
                  Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X