Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Мухобойка" - начин на приложение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Мухобойка" - начин на приложение

Търсих във форума такава тема оказа се, че няма всъщност цитирания девайс не знам как се казва на български във английските форуми е блекджак или слепер.

Поразително прилича на едно друго съоръжение, което се използва за нетрадиционни сексуални практики

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:45791391590e.jpg
Прегледи:1
Размер:20.2 КБ
ID:5966257Натиснете снимката за да я уголемите

Име:962dfaa6bc4c.jpg
Размер:19.9 КБ
ID:5966258

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4423177.jpg
Размер:38.5 КБ
ID:5966259Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4423148.jpg
Размер:21.4 КБ
ID:5966260

Та се запитах някой ползвал ли е такова чудо, и освен пряк удар по главата, може ли да послужи за самозащита?

Силно се надявам колегата Мад Дог да се включи

ПС// Снимките са от интернет

От: "Мухобойка" - начин на приложение

Намерих един добър обзор на мухобойките тук от руски източник.
    Интересно ми е използва ли се от армията и полицията в България или не?
    Счита ли се за хладно оръжие и може ли да се разхождам с него в града заявявайки при проверка, че ще го ползвам да шляпкам гаджето по дупето

Коментар

Колко лесно е било едно време с кривака на рамо!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
        Счита ли се за хладно оръжие и може ли да се разхождам с него в града заявявайки при проверка, че ще го ползвам да шляпкам гаджето по дупето
        Доколкото съм наясно - в България няма правна дефиниция на термина "хладно оръжие". В този ред на мисли - можеш и с двуостър келтски меч да се разхождаш, заявявайки че е филмов реквизит, или че го ползваш да си чистиш ушната кал с него. Има някаква малоумна заповед на бургаския кмет, ама дотам.
        Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Два клипа, в които се демонстрира начина на използване на мухобойката, в случая е маскирана като портмоне и като шапка, макар че извличането на портмонето от джоба не е много добре измислено според мен

Коментар

Може, това е и правилното обяснение, което съдът не може да отхвърли. "Имах гадже мазохистка, заряза ме, не знам къде живее". Само не казвай че сте се запознали в интернета или по телефона, че веднага ще хванат че не си имал такава преписка. "Срещахме се по градинките, в тъмното, ходехме в една съборена барака към Перник, не съм забелязвал да ни наблюдават". Ако прокуратурата намери свидетел - ще е кошеревски циганин, адвоката ти ще го разглоби.
            Макар че това си е специфичен предмет, може да ти го пишат като предварително подготвено оръдие.
            Колан на гащите нямаш ли? С катарама.
            Не съм чувал да са засекретили войнишките и курсантските тактики за градските отпуски, от цял век насам.

Коментар

Чак сега видях темата .... голяма съм мъгла.
              Мухобойката си е чисто офанзивно оръжие. Колкото и странно ще прозвучи е имало такива в армията преди 1945а- и по-конкретно - Парашутната дружина. Пренесли са немското ноу хау - във 2 СВ това устройство е било доста разпространено сред "специалците" за "приспивателни" цели. Аз самият съм си правил такова самоделно от кожа и дребни съчми №11. При пробата се оказа "прекалено" ефективно- явно бях прекалил с масата и размера. По отношение на "прикритите" в шапка или портфейл - имат определено ефект. Един инструктор по бойно приложни тактики на френските жандармеристи , правеше доста покази за комбинирани техники с такова шапо. А иначе самата "мухобойка" е благодатна от гледна точка носене- плоска е - добре ке прикрива в заден джоб, изглежда относително невинно.
              Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
              No man left's behind !!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X