Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за лопатка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за лопатка

Здравейте, какво е мнението Ви за тази лопатка - http://bg-magazin.com/%D0%B2%D0%BE%D...82%D0%BA%D0%B0
    Трябва ме нещо преносимо в раница, здраво и да не тежи много(и да не е много скъпо).

От: Мнение за лопатка

Точно тази е тежи, лесно се чупи и по-скъпа от нормална пехотна лопатка.

Коментар

Първоначално публикуван от emka22 Преглед на мнение
      Здравейте, какво е мнението Ви за тази лопатка - http://bg-magazin.com/военна лопатка
      Трябва ме нещо преносимо в раница, здраво и да не тежи много(и да не е много скъпо).
      Ами аз имам 3 вида . Двете са военен образец, едната е нашенска , другата е от швейцарската армия мисля. Много са здрави , но не са много леки и в сгънат вид едната е около 45, 50 см. Третата е британска сгаваема пак е военен образец и ако не копаеш на много твърдо върши работа. Сгъната е към 20 см. Най доброто което съм виждал е на Fiskars ,но държи цена Тази на снимката съм я виждал на няколко места , но не ми вдъхва доверие метала нещо
      ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:poster-07.jpg
Прегледи:1
Размер:54.0 КБ
ID:5351844

Коментар

аз ползвам ето това: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=124649

Коментар

Здравейте, какво е мнението Ви за тази лопатка - http://bg-magazin.com/военна лопатка
            Пропуснал си да дадеш и другата половина от условието на задачата - за какво точно ще използваш лопатката?
            Ако ще я возиш в автомобил и ще разчиташ на нея, това, което е показано на линка е несериозно меко казано...
            Ако ще я носиш в раница или на кръста е друга бира, но пак ще трябва да уточниш дали ще си окопаваш палатката или ще копаеш окоп...
            Някои си носят лопатките за самоотбрана...В такъв случай визираната ми изглежда неподходяща...

Коментар

Мисля да купя българска армейска лопатка.Трябва ми за копаене, самоотбрана....Най важното е да е здрава и при удар да не се изкриви.

Коментар

Точно за самоотбрана си става, в дръжката е скрит трион-щик, който може да се монтира на нея, а може и самостоятелно да се ползва.
                Иначе си е типична туристическа джаджа, ламарина 1,2-1,3 на лопатката и 2-2,5мм на секирчето, за окоп твърдо не, освен ако не си много як, бърз и да е много напечено положението, доброволно не бих копал с нея окоп.
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  Точно за самоотбрана си става, в дръжката е скрит трион-щик, който може да се монтира на нея, а може и самостоятелно да се ползва.
                  Иначе си е типична туристическа джаджа, ламарина 1,2-1,3 на лопатката и 2-2,5мм на секирчето, за окоп твърдо не, освен ако не си много як, бърз и да е много напечено положението, доброволно не бих копал с нея окоп.
                  Здраво ли е захващането за дръжката?При силен удар ще издържи ли ламарината и дръжката?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06165.jpg
Прегледи:2
Размер:232.3 КБ
ID:5359519

Ето какво се случи миналото лято с една лопатка при лов на полска мишка.
                    Only after the last tree has been cut down,
                    Only after the last river has been poisoned,
                    Only after the last fish has been caught,
                    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Автора го няма, но темата си върви...
                      Притежавам въпросния комплект с лопатка, брадва,трион и нож/щик. В този си вид не стават за нищо по-яко от трева, бурени и пясък. След закалка и точене брадвата върши работа. Триона му правих чапраз, но е мек, както и ножа. Лопатката е малка. Разбира се моя комплект може и 'менте' да е, а цитирания по-истински. Във всеки случай на вид е едно:едно с този тук.

В колата нося като в тази тема, но без мотичката, повечето я познават, сгъва се на три части. Сменен е квадрата в средната част с по-здрав и самата лопата е нитована за захващащата част. Доста е копала, работи доволно.
                      Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Трябва ме нещо преносимо в раница, (1)здраво и да (2)не тежи много(и да(3) не е много скъпо).
                        "Е те такова животно нема", избираш две от трите опции! Това го взаимствах от подписа на колега от форума, много е мъдро!
                        "Make love, not war!"

Коментар

БГ армейските шанцови лопатки, които се продават по пазарите изпълняват тези изисквания. Изключение прави само "преносимо В раница". Може спокойно обаче да бъде извън раницата.
                          Only after the last tree has been cut down,
                          Only after the last river has been poisoned,
                          Only after the last fish has been caught,
                          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

По пазарите може да се намери и СССР-ски шанцов инструмент,какъвто си возя по багажниците вече 20-ина години,а чохълът даже прилича на кобур от С96........Натиснете снимката за да я уголемите

Име:016346206.jpg
Прегледи:1
Размер:55.9 КБ
ID:5359840

Коментар

Аз скоро си купих едно така наречено 3в1.Кирка, лопата и мотика.В сгънато положение се прибира в калъф и се закача на колана.Струваше безбожните 12лв.Не знам от къде е защото един приятел ми я донесе, но при интерес ще го питам и ще ви кажа, дори може и снимки да кача утре че сега нямам.
                              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X