Първоначално публикуван от Sibirski
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Nojove.eu
Свий
X
-
От: ESEE 4
Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеhttp://nojove.eu/esee-4-desert-tan-126 Тук цената е прилична ...Зима иде
-
Първоначално публикуван от huko Преглед на мнениеЦената е супер, пък и с митницата занимавка няма да има.
Аз от него не бих си купил нищо. Все едно да си купя крадена стока от някой циганин ....
Коментар
-
Аз също не бих препоръчал на който и да е, да пазарува от този сайт. Шмекеруват на дребно, на мен ми продадоха нож с дефект, като след рекламация едва ли не се пробваха да ме изкарат престъпник и че е постановка... При това за нож, който струва, колкото часовата ми ставка... Ниските им цени вероятно се дължат точно на продажба на ножове с дефекти и доказано без никаква гаранция...
Коментар
-
Подкрепям Петроф и Венци. На тая гад съсипала труда на толкова хора не трябва и стотинка да се дава.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
От: Nojove.eu
Гледам, че темата се е обособила като отделна.
Не случайно оставих многоточието и без коментар поста си.
Просто ставаше въпрос за цена.
Събитията отпреди година в ножарския форум ги долових, но не съм навътре в нещата, пък и не е моя работа да съдя - кой-крив-кой прав.
От въпросния търговец нямам лични впечатления.
Опитах се да бъда полезен.
Бъдете здрави!Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Въпросният смешник явно и сайта не си е плащал... Гледам хостинг операторът му яко го излага... Даже и най-отдолу картинка му е сложил :-)
http://nojove.eu/
Коментар
-
Няма такова нещо, сайта не е хакнат, преди да се появи това, което виждате, имаше няколко поредни дни предупреждение, че ще бъде спрян... Най-вероятно въобще не е плащан и това е "отмъщението" на хостинг оператора... като го знам какъв мошеник на дребно беше продавача, нищо чудно... То си личи и от кореспонденцията де...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар