Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Leatherman Surge multi tool

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Leatherman Surge multi tool

Все тая е кой ще се вземе. И двата са безкрайно качествени. Имат известна разлика в инструментите, но тези, които обикновено трябват ги имат и двата. Евентуално при някаква строго специфична нужда може да се избере на база инструментите, които единия има или няма. Например викторинокса има линийка .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

От страницата на Leatherman в интернет може да си подбереш инструмент според конкретните ти нужди. Ето:
      http://www.leatherman.com/products/t...er/default.asp
      Полезно е.
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Здравейте и ето,че пускам първото си мнение.Във връзка с тези мултифункционални инструменти искам да ви попитам на каква сума си ги купувате от БГ за да ви дам горе долу реална цена от Американските магазини в базите в Ирак и Афганистан.Аз лично ползвам само Gerber.
        КТМ 400 EXC

Коментар

Ето и другия производител/водещ/ в тази насока.
          http://www.gerber-tools.com/
          КТМ 400 EXC

Коментар

В България намерих Leatherman като моя в един магазин за сувенирни стоки в София ама не помня адреса всъшност вобще не съм го запомнял де но там го намерих за 300 лева а от щатите го взех за 80$ което е около 120 лева но аз го взех в комплект с часовник компас и фанелка
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

в тоя магазин до пл Славеиков имаха само няколко маки модела а този големия беше свъришил и незнаеха кога ще докарват

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
                Здравейте и ето,че пускам първото си мнение.Във връзка с тези мултифункционални инструменти искам да ви попитам на каква сума си ги купувате от БГ за да ви дам горе долу реална цена от Американските магазини в базите в Ирак и Афганистан.Аз лично ползвам само Gerber.
                Как /от цивилно лице/ и какво друго може да се купува от тези Американски магазини в базите в Ирак и Афганистан. Интересувам се от всякакво военно оборудване /дрехи, обувки, раници, спални чували, фенери, колани, манерки, ножове и т.н./ На Gerber какво друго се предлага? Въобще ще ти бъда благодарен ако дадеш повече инфо за всичко. Може и на ЛС.
                Only after the last tree has been cut down,
                Only after the last river has been poisoned,
                Only after the last fish has been caught,
                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

След близо тримесечна експлоатация на инструмента вече има отзиви за споделяне за мое голямо удоволетворение само положителни за сега разбира се нищо не се знае за в бъдеще.
                  Започвам с клещите:

Много добри универсални ама наистина универсални явно нарочно са направени по тънки за да могат да се ползват и като клещи човки имат си оголвач за кабели които съм ползвал вече незнам колко пъти доста добре си върши работата с всякакъв вид кабели оголвал съм до 4 кв мм. кабел е разбира се със зор но се оголи,инструмента има отлични секачки също тествани доста пъти с кабели тел и тн.неща.

Ножчето:

Добре че послушах опитните в тая сфера идеята ми беше да го точа докато стане като бръснач но имаше хора които ме връзумиха слава богу идеята му е не да реже като бръснач а да остава остър за дълго време и въпреки че няма ряз като викторинокса ми да реже и дялка почти всичко,може да се отваря с една ръка и е удобен.

Назъбеното ножче:

Колкото и тъпо да ви звучи не разбрах за какво се ползва.

Триончето:

Е то е инструмента които най много е работил може би до сега много добре се справя за размерите си много е остър и реже здраво без да запъва много хитро е измислен защо се сваля със механизъм

и на негово място се слага пила

която също не ми се е налагало да ползвам.

Ножичката:

Върши добра работа рязал съм доста неща хартия картон и дори веднъж се наложи да изрежа счупен нокът на палеца на десния ми крак не е кои знае какво геройство но не бях убеден че ще го изреже безпроблемно е справи се.

Отвертката:

Много удобна много здрава при ремонта на заслона Кобилино Бранище с нея завих ветропоказателя които се закрепваше в винт 5Х60 не смятах че ще се справи но се справи повече от добре тя също е с механизъм и е двустранна от другата страна има права отвертка много удобно измислено.

Другите инструментчета няма какво да казвам за тях отварячка голяма отвертка,шило и малка отвертка тип часовникарска те са ползвани по рядко но е ясно че са добри и няма просто какво да кажа за тях.Като край искам да кажа че общото ми мнение е че инструмента си заслужава отвсякъде здрав,солиден,красив(това не е толкова важно),функционален е може би малко тежък около 500 грама но това не ми пречи.Сега смятам да го оборудвам с бит кита на Leathemran

и смятам че вече напълно ще отговаря на моите нужди.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                    Много хубав инструмент,удобен е за ползване и наистина качеството е на ниво.В магазина във Варна има вече и новия модел с титанови дръжки което го прави по лек.
                    Честита придобивка и със кеф да си го ползваш.
                    Приятна изненада е за мен че има магазин на Leatherman във Варна.Бихте ли ми дали адрес на магазина или телефон.
                    Аз лично ползвам модела Leatherman Kick донесоха ми го от САЩ заедно с оргинално калъфче от кожа.
                    Но това не значи , че не се "облизвам" гледайки каталога на Leatherman.
                    Иначе в планините залагам на Kicka-a и Victorinox Workchamp.
                    До сега не са ме подвели.
                    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

бит кита откъде може да се купи

Коментар

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
                        бит кита откъде може да се купи
                        Aз лично си го поръчах от щатите през Amazon.com ако имаш човек там взима ти го и ти го праща по пощата и си готов

Коментар

Това е нож за стъргане (нещо като ренде), удобен е за чистене на люспите на риба, остъргване на остатъците от месо по кожа и т.н.

За същото служи и назъбената част на някои ловни ножове, ама хората ги мислят за трион!
                          "Do not correct a fool, for he will hate you;
                          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                            Това е нож за стъргане (нещо като ренде), удобен е за чистене на люспите на риба, остъргване на остатъците от месо по кожа и т.н.

За същото служи и назъбената част на някои ловни ножове, ама хората ги мислят за трион!
                            Ей благодаря най-накрая някои да даде някакво обяснение на тая моя мистерия за какво аджеба е тоя нож ама мисля че става и за рязане супер остър е

Коментар

Тази серетация би трябвало да става и за рязане на кости.
                              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

За квото и всеки нож със серейторно заточване. Да реже всичко, което не може да се отреже с обикновен гладък нож. Те това са и най-свирепите ножове, ама няма наточване като се изтъпи, та затова не всички са такива.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X