Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Leatherman Surge multi tool

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Leatherman Surge multi tool

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
    В колета с новия ми нож доидоха и комплекта с отвертки за мулти тула ето гии тях идват заедно с готино калъфче за колана

Отвертите са 22 от всякакви видове смятам че ще са полезно допълнение към инструмента.
    Готино...
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Честити, Дяволче!
      При това са и красиви!
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Здравейте!Харесах си същия модел инструмент и мисля да го поръчам чрез ebay.Колко горе долу струва доставката от САЩ до България?

Коментар

Аз поне трудно ще ти отговоря защото моя доиде по пощата с колет.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Да се похваля, вече и аз имама Летерман Сърдж, от така наречения нов модел с титанови части. Още не съм го ползвал, но наистина е страхотен инструмент. Не мога да се нарадвам на "желязото", а го получих от Щатите преди седмица.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Честито с кеф да го ползваш искам снимки.
              Внимавай с пружинката която държи голямата отвертка има навика да пада моята успях да я загубя и след това я намерих може би грешката е в мен като цяло не е проблем но все пак поглеждай я по често ако се е мръднала просто я намести и това е
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Да се похваля, вече и аз имама Летерман Сърдж, от така наречения нов модел с титанови части. Още не съм го ползвал, но наистина е страхотен инструмент. Не мога да се нарадвам на "желязото", а го получих от Щатите преди седмица.

Мисля че грешиш.Доколкото зная Ледърман имат само един модел с титаниеви чирени и това е Charge.
                http://droba.web.data.bg/gallery/dis...album=16&pos=8
                По мое мнение най-добрият мултитул на фирмата.
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  Мисля че грешиш.Доколкото зная Ледърман имат само един модел с титаниеви чирени и това е Charge.
                  http://droba.web.data.bg/gallery/dis...album=16&pos=8
                  По мое мнение най-добрият мултитул на фирмата.
                  Прав си, матовата стомана на някои места в първия момент ме заблуди. Вчера на язовир Въча ползвах усилено ножа за развиване и завиване на шегли( клещите), рязане на пластмаса с назъбеното острие и рязане на домати с нормалното и съм много доволен от резултата.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз от година и нещо имам Charge TTi и съм много доволен.Има леки разлики с показания от droba , но неговия е новия модел.Единственото което ме дразни е, че нормалния нож като се затваря леко опира в ... корпуса (мисля, че чирен се нарича, но надявам се Вие да кажете така ли е), дразни ме че и триончето се гъне понякога кофти и това, че евреиските звезди с който е сглобен модела има нещо стърчащо посредата и не мога да си го разглобя.Чудя се дали да не го разпробия това стърчащото с една мааааааалка бургийка ако намеря.

П.П.За тази година и нещо екслоатация през която е рязало и клони, и пържоли, и луканки, и метални тръби и какво ли още не, единственото нещо което счупих по иструментчето беше малката отвертка.Беше отворена и го изтървах на земята и си е паднало на нея и се счупи.Скоро трябва да измисля от какво да си направя нова отвертчица, поне права.
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не си прецакваи инструмента като махнах пъпчицата в средата има си специални евреиски звезди с отворче в средата и стават има ги по магазините хем ще ти е по-лесно хем няма да си прецакаш инструмента.

Коментар

Не знам с какви винторе е моделът който коментирате, но моят Летерман е с петостенен торкс и пъпка в средата. Не съм виждал такъв в магазините. Масовите торксове са шестостенни със или без отвор в средата.
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                          Приятна изненада е за мен че има магазин на Leatherman във Варна.Бихте ли ми дали адрес на магазина или телефон.
                          Аз лично ползвам модела Leatherman Kick донесоха ми го от САЩ заедно с оргинално калъфче от кожа.
                          Но това не значи , че не се "облизвам" гледайки каталога на Leatherman.
                          Иначе в планините залагам на Kicka-a и Victorinox Workchamp.
                          До сега не са ме подвели.

Здравейте!
                          От скоро съм собственик на Leatherman Surge Black Oxide и съм безкрайно доволен
                          Разбрах че имало магазин във Варна.Искам да си купя комплекта с отверките.Моля,ако някой знае къде точно се намира магазина във Варна да ме упъти.
                          Благодаря!

Наздраве!
                          Минко
                          0885 103935
                          0878 253935

Коментар

От: Leatherman Surge multi tool

Скоро си взех и аз един сърдж и имам една питанка - нормално ли е да има аксиален луфт в клещите?
                            При мен има лек луфт, който изчезва след като се заключат секачките.

Коментар

Не знам нормално ли е, моя сърдж също има съвсем малък и не се променя от това колко за затворени челюстите. Луфта се усеща, но в основата не се вижда с просто око. В края на челюстите (където е най-голямо отклонението) е по малко от 1/3 мм но се забелязва с око.
                              Technical Rescue Direct - life lies in courage
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

При мен няма никакъв луфт, може да е от това че е още е нов. Имам го от 2-3 месеца, и почти не съм го използвал.
                                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                                (А1+)
                                О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X