Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Leatherman Surge multi tool
Свий
X
-
До: Leatherman Surge multi tool
Да се похваля, вече и аз имама Летерман Сърдж, от така наречения нов модел с титанови части. Още не съм го ползвал, но наистина е страхотен инструмент. Не мога да се нарадвам на "желязото", а го получих от Щатите преди седмица.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Честито с кеф да го ползваш искам снимки.
Внимавай с пружинката която държи голямата отвертка има навика да пада моята успях да я загубя и след това я намерих може би грешката е в мен като цяло не е проблем но все пак поглеждай я по често ако се е мръднала просто я намести и това еДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеДа се похваля, вече и аз имама Летерман Сърдж, от така наречения нов модел с титанови части. Още не съм го ползвал, но наистина е страхотен инструмент. Не мога да се нарадвам на "желязото", а го получих от Щатите преди седмица.
Мисля че грешиш.Доколкото зная Ледърман имат само един модел с титаниеви чирени и това е Charge.
http://droba.web.data.bg/gallery/dis...album=16&pos=8
По мое мнение най-добрият мултитул на фирмата.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Прав си, матовата стомана на някои места в първия момент ме заблуди. Вчера на язовир Въча ползвах усилено ножа за развиване и завиване на шегли( клещите), рязане на пластмаса с назъбеното острие и рязане на домати с нормалното и съм много доволен от резултата.Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеМисля че грешиш.Доколкото зная Ледърман имат само един модел с титаниеви чирени и това е Charge.
http://droba.web.data.bg/gallery/dis...album=16&pos=8
По мое мнение най-добрият мултитул на фирмата.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Аз от година и нещо имам Charge TTi и съм много доволен.Има леки разлики с показания от droba , но неговия е новия модел.Единственото което ме дразни е, че нормалния нож като се затваря леко опира в ... корпуса (мисля, че чирен се нарича, но надявам се Вие да кажете така ли е), дразни ме че и триончето се гъне понякога кофти и това, че евреиските звезди с който е сглобен модела има нещо стърчащо посредата и не мога да си го разглобя.Чудя се дали да не го разпробия това стърчащото с една мааааааалка бургийка ако намеря.
П.П.За тази година и нещо екслоатация през която е рязало и клони, и пържоли, и луканки, и метални тръби и какво ли още не, единственото нещо което счупих по иструментчето беше малката отвертка.Беше отворена и го изтървах на земята и си е паднало на нея и се счупи.Скоро трябва да измисля от какво да си направя нова отвертчица, поне права.Иван Маринов
Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
ЕНДУРО ВАРНА
Коментар
-
Не си прецакваи инструмента като махнах пъпчицата в средата има си специални евреиски звезди с отворче в средата и стават има ги по магазините хем ще ти е по-лесно хем няма да си прецакаш инструмента.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Не знам с какви винторе е моделът който коментирате, но моят Летерман е с петостенен торкс и пъпка в средата. Не съм виждал такъв в магазините. Масовите торксове са шестостенни със или без отвор в средата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнениеПриятна изненада е за мен че има магазин на Leatherman във Варна.Бихте ли ми дали адрес на магазина или телефон.
Аз лично ползвам модела Leatherman Kick донесоха ми го от САЩ заедно с оргинално калъфче от кожа.
Но това не значи , че не се "облизвам" гледайки каталога на Leatherman.
Иначе в планините залагам на Kicka-a и Victorinox Workchamp.
До сега не са ме подвели.
Здравейте!
От скоро съм собственик на Leatherman Surge Black Oxide и съм безкрайно доволен
Разбрах че имало магазин във Варна.Искам да си купя комплекта с отверките.Моля,ако някой знае къде точно се намира магазина във Варна да ме упъти.
Благодаря!
Наздраве!
Минко
0885 103935
0878 253935
Коментар
-
От: Leatherman Surge multi tool
Не знам нормално ли е, моя сърдж също има съвсем малък и не се променя от това колко за затворени челюстите. Луфта се усеща, но в основата не се вижда с просто око. В края на челюстите (където е най-голямо отклонението) е по малко от 1/3 мм но се забелязва с око.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар