Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правене на дръжка - първи стъпки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Правене на дръжка - първи стъпки

Канийката е готова. Няма да се задълбочавам със снимки.
    Около процеса по изготвяне не съм снимал, но съм се ръководил от тея теми http://forum.zadi.ru/viewtopic.php?f=20&t=5912 и тази http://forum.zadi.ru/viewtopic.php?f=20&t=7558
    Между другото в посочения форум има много неща, има си раздел ТУТОРИАЛЫ - процессы изготовления ножей и не только с доста обяаснения и най-вече снимки, че с руския съм леко скаран , е криво ляво се оправям.

Като цяло канията не излезе лоша, не е кой знае какво, но пък заключването се получи много добре, при вкарването на ножчето се чува един съскащ звук от избутване на въздуха в канията. Невъзможно е ножчето да изпадне.

Лъжицата я ползвах за приглаждане и разни импровизирани чертички и там подобни за украса.

И ето я готова.

Финито .
    Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
    И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
    вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Всичко добре, ама това
      Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
      .....

Шева кърти мифки и изпраа пернишки винкеУи

..........
      Бай Sa4mo к'во мисли по въпроса (па и не само той де). Ама евала за желанието.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
        Всичко добре, ама това

Ами виж на бай ти Са4мо една от първите кании:
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC05550.jpg
Прегледи:1
Размер:119.6 КБ
ID:5338105..ама още си ходя с нея за свИнье, и ножОвето ги виж кви са - големия е ",псилютно Сигански" с текстолитова дръжка, от незнайна(ама неръждаема)стомана, малкото е кухненско(верно - на Фр.Дик е), ама - "т,ва е положението, Радке" (и двата не са моя направа)
        Тъй че - мога само да окуража колегата mohera за желанието, и за старанието! Да знае, че "една работа не я ли осер.ш дор три пъти - не става кат човешка"! Е, ще пошие още 5 до 15 кании, докато станат кат света...то и господ света го е създал за 6 дни(щот на 7-я седнал да почине)Със здраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          Всичко добре, ама това

Ами ... къртещ шев
          Това леко прибързано го спретнах, като се има предвид дебелината на кожата, напълно нова за мен работа (т.е. кожата, формирането й, и шиенето), освен шева за лепката, що годе добре се получи. Така или иначе си седи в раницата и никой не я вижда .

Въобще всичко ми беше за първи път, нито дърво съм пипал да правя нещо, дет се вика, на брадва/мотика дръжка не съм сменял/слагал, канията като тип ми беше на сърце, въпреки, че казват били от най-трудните .
          Разбира се има какво да се желае, ама ми беше кеф да приведа острието в работно състояние и да го "облека"
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X