Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От една стара чанта за документи...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От една стара чанта за документи...

Не знам дали е за тук темата или за "Направи си сам",ако модераторите преценят да я преместят моля.
    Пускам някое и друго кадро на калъфи едни дето си направих.Далече са от майсторлъка на колегата Петракиев,ама пак си е "от нищо нещо".
    Може и на някой да му дойде идея или пък...де да знам,надявам се някаква ползувателност да има от темата.
    Прикачени файлове
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

От: От една стара чанта за документи...

Поздравления,прекрасно е щом ти върши работа.Какво те интерисува чуждо мнение.В тоя живот най-важно е да имаш мачете и фенер да гледаш какво сечеш.Пък после да се стоплиш с петромаксовата ламба и да се напиеш с вода.....
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Колега ще ти гепам идеята за манерката!

Коментар

Супер са станали ! Важното е на теб да са ти удобни и да ти харесват . Ето я и моята манерка преди 5 - 6 зими като си нямах работа една неделя я облякох с маскировъчен плат да е в тон с ловджийските дрехи .Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0765.jpg
Прегледи:1
Размер:149.3 КБ
ID:5314978
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Браво, ей такива хора харесвам - практични. За мен красотата не е най важното, а фунционалността. Твойте канийки си личи, че си се постарал и си личи, че са здрави и практични. И добре измислени. Харесват ми.
          Правило номер 8: Никога не си въобразявай!

Коментар

Благодарско за добрите думи,колеги!Ще се радвам ,ако още някой "гепи" нещо от идеите.
            Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X