Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Некоректен търговец!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Некоректен търговец!!!

Не знам дали темата е за тук, но ако модераторите преценят ....
    Та случая е следният. В един от ножарските форуми поради лични вражди някакви, един от участниците ( Виолин= Eurotrade= nojove.eu ) хакнал паролата на един от админите и влизайки с неговата парола изтрил почти 80% от форума.
    Голямо количество ревюта на ножове със снимки,тестове на ножове, форумни инициативи и т.н. Като цяло е затрил многомесечни усилия на хора, които са си правили труда да снимат ножове, да правят снимки, да пишат ревюта, да правят тестове на ножове и безвъзмездно да ги споделят с останалите съфорумници.
    Не стига това, ами най-нагло изкопирал някои от ревютата на ножовете, които продава в сайта си и ги качил в сайта си като свои!
    Темата за това деяние е тук: http://bulforums.com/metalblade/view...st=0&sk=t&sd=a
    ...изтрито
    Последно редактирано от Ясен; 05-04-11, 16:41. Причина: лични данни

От: Некоректен търговец!!!

Те бекъп нямат ли си на форума?
    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
      Те бекъп нямат ли си на форума?
      Еми хостинг доставчика бил правил бекъп баш след деянието и запазил вече затрития форум.

Коментар

Могъл, хакал. Такива хора "създават" печените админи с опит. Предлагам да не си режем вените заради конкретния случай...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Виолин, мисля, има регистрация и тук.

eurotrade07
          от март 2008

понеже в споменатия форум няма думата, може пък тук да се защити.
          Аз съм пазарувал не малко от него и не бих го нарекъл "некоректен търговец", това от личен опит.
          За другите обвинения, обаче, не съм запознат и не мога да кажа нищо.
          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
            .... изтрил почти 80% от форума.
            Голямо количество ревюта на ножове със снимки,тестове на ножове, форумни инициативи и т.н. Като цяло е затрил многомесечни усилия на хора, които са си правили труда да снимат ножове, да правят снимки, да пишат ревюта, да правят тестове на ножове и безвъзмездно да ги споделят с останалите съфорумници.
            Не стига това, ами най-нагло изкопирал някои от ревютата на ножовете, които продава в сайта си и ги качил в сайта си като свои!
            Тва и да го претрепеш му е малко. Бях си харесал някой неща от сайта му......
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Абе не е само тоя за трепане - тия модератори или каквито са там са подходили меко казано несериозно.
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Стоп, бива ли?

Първо, случилото се е в друг форум, за който отговарят други хора. Имаме и утвърдена политика да не коментираме събития в други форуми. Линковете към други форуми също са на специален режим и формално горният не отговаря на изискванията.

От линка чета едни не твърде аргументирани ругатни по адрес на човек, който БИ ИМАЛ мотив да го направи. Може да е той, но да представяме това като неоспорима истина - не тук. Очакваме сведения от засегнатите. Ако някой настоява да плюе тук някого на общо основание, просто ще затворим темата.

Коментар

Другия форум и аз го чета.
                  Правеше впечатление, че цитирания господин изчезна още на Нова година оттам.
                  Алтернативният му форум, засега е празен.
                  Колкото до липсите в първия наивно си мислех, че е някакво "почистване" .
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X