Има ли разлика в надеждността и здравината, на пушки с чупеща се цев и такива с долно зареждане ?!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Видове зареждане

Свий

X
- 

До: Видове заареждане
да естествено, че има ...при тези с чупещата нямаш 100% затваряне на цевта към буталото или камерата..освен това наместването на цевта към тялото не е 100% еднакво всеки път при зареждане..което поражда отклонение...да не говорим че тая цев можеш да я изпуснеш някой път докато зареждаш и да се халосаш по главата
 ..както направих аз ... ако имаш вариант и възможност си вземи такава с фиксирана..няма да сгрешиш ! .. е поне според мен де 

- 

Какво трябва да значи товаПървоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЦеВ.
 ?

LZ1DVB
Коментар
 - 

Ами имаше пост от колега с поне 5 пъти написано цеФ, ама ма са го затрили.Първоначално публикуван от slav.bg Преглед на мнениеКакво трябва да значи това
 ?

Коментар
 - 

Теоретично е така. Но зависи и от качеството. Има пушки с долно зареждане за 35лв., както и с чупеща цев за 350лв. Та, относително е.Първоначално публикуван от timon_tg Преглед на мнениеда естествено, че има ...при тези с чупещата нямаш 100% затваряне на цевта към буталото или камерата..освен това наместването на цевта към тялото не е 100% еднакво всеки път при зареждане..което поражда отклонение...да не говорим че тая цев можеш да я изпуснеш някой път докато зареждаш и да се халосаш по главата
 ..както направих аз ... ако имаш вариант и възможност си вземи такава с фиксирана..няма да сгрешиш ! .. е поне според мен де 
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
 0887770735
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар