От: ВЪЗДУШНИ ПУШКИ
Колега получих от админа забележка,че го правя на реклама ,и поради тази причина,няма как да дам тук инфо освен, ако админа не разреши ,иначе може да се опитаме да се свържем ,по телефона .Все пак поне мейла си остави
Колега получих от админа забележка,че го правя на реклама ,и поради тази причина,няма как да дам тук инфо освен, ако админа не разреши ,иначе може да се опитаме да се свържем ,по телефона .Все пак поне мейла си остави
а гледай да съвпада диаметъра, ако е по-дълга може да си я скъсиш. В случай, че нямаш време за губене и магазини на близо, по-добре си направи една бърза регистрация тук:
.Чудя се каква да е новата въздухарка. Хатсан не искам, не ми харесва, испанските също не ме грабват нещо. Обаче има друго нещо, за което се чудя и не знам. Диана. Някой има ли впечатления от тези пушки, уж немски, ама само съм чел за тях. Нито съм виждал/стрелял с такава, нито познавам някой който има Диана. В Стара Загора в един оръжеен магазин имаха няколко модела на Диана(4,5) ще отида днес да ги огледам и да видя какво точно имат. Мисля, че бяха по - старичките модели, от сорта на 34, 36. Ще отида и ще видя. А иначе никакви впечатления от тази марка нямам, преки става въпрос, не съм се докосвал до такава. Вие какво ще кажете? Бива ли ги? Ще огледам днес какви точно модели имат и ще споделя с вас. Иначе ако Дианата е наполовина здрава, колкото е здрава Славиата, то тогава ще откара поне 30 години без празниците. Уж ги водят като добри и качествени немски пушки доколкото съм чел...
Коментар