Това го прочетох вчера в "Труд".
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Успешен опит с лазерно оръжие!
Свий
X
-
От: Успешен опит с лазерно оръжие!
Ми вече започна, защо не продължаваш!Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеПреди повече от 30 години от България имаше успешен изстрел с лазер към планета в космоса...
А какво значи: "успешен" - Че лазерът е успял "да светне", или че въпросната планета е удостоена с автограф, или че вече я няма в космоса?Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМи вече започна, защо не продължаваш!
А какво значи: "успешен" - Че лазерът е успял "да светне", или че въпросната планета е удостоена с автограф, или че вече я няма в космоса?
не е бил толкова мощен че чак да я няма...
просто са я зографисали
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеПреди повече от 30 години от България имаше успешен изстрел с лазер към планета в космоса... ма е малко секретно и малко под опеката на братушките та не се знае от много хора
Ако Стефан намине в темата, ...Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
не е бил толкова мощен че чак да я няма...
просто са я зографисали
да знаеш, че сам си си виновен
Коментар
-
хахах надявам се да мине, щото точно от БАН е бил екипа дето пуцал... ма Стефан може и да е спал на някое бюро тогаваПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАко Стефан намине в темата, ...
да знаеш, че сам си си виновен
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение... ма Стефан може и да е спал на някое бюро тогава
"Преди повече от трийсет години" и да е спал на бюро, то по никакъв начин не е било БАН-ско. Евентуално средношколско да е...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Ся ще го видим довечера къде ще ме натириПървоначално публикуван от davc Преглед на мнение"Преди повече от трийсет години" и да е спал на бюро, то по никакъв начин не е било БАН-ско. Евентуално средношколско да е...
no signature no problems
Коментар
-
И да те натири и да не, при всички случаи ще философствува надълго и нашироко, и разговора ще забие във витиеватостите на нищото, така че, ако е възможно разкажи нещо по същество докато е време.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМи вече започна, защо не продължаваш!...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
КГБ не спи.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеИ да те натири и да не, при всички случаи ще философствува надълго и нашироко, и разговора ще забие във витиеватостите на нищото, така че, ако е възможно разкажи нещо по същество докато е време.
ми това е което знам от мой роднина който почина. Ма Стефан е от БАН той ще разкаже.
no signature no problems
Коментар
-
Te контактьори го даваха от БАН в последно време... вие за един лазер ся! Стефан не го намесвам, изглежда ми от малкото останали кадърни хора там.
И що ли си мисля, че първата планета извън Сл. система е открита доста по-късно "отпреди 30 години".
Какво ще е разсейването на лазера и къде ще е тая планета докато стигне дотам... Една Жена Каза!
Коментар
-
Отделно, че още не е открита външна планета, която да не е газов гигант. Пък един Юпитер примерно и с всички земни лазери да го пържим, няма да забележи.Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеTe контактьори го даваха от БАН в последно време... вие за един лазер ся! Стефан не го намесвам, изглежда ми от малкото останали кадърни хора там.
И що ли си мисля, че първата планета извън Сл. система е открита доста по-късно "отпреди 30 години".
Какво ще е разсейването на лазера и къде ще е тая планета докато стигне дотам... Една Жена Каза!
... и да живеят хора на нея. Така става.Първоначално публикуван от davc Преглед на мнениеМа тя може да си е в Слънчевата с-ма планетата бе.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар