Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самоделни ракети

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Самоделни ракети

    На няколко пъти чувам по новините, че Хамаз обстрелвали Израел със самоделни ракети.Би ли ми обяснил някой що за ракети са това!
    Просто съм озадачен - как може да бъде самоделно такова нещо като ракета!

  • #2
    До: Самоделни ракети

    Не знам какви са ракетите, но и Хамас не могат да се нарекат нито самоделци, още по-малко самодейци.Ракетите им правят реални поражения и според мен палестинците черпят опит от външни консултанти

    Коментар


    • #3
      До: Самоделни ракети

      Някакви копия на Градовете. Първите бяха трагични, но сега са докарали далекобойността до щатните 40 километра. Макар че май им ги карат от Иран през Египет. Не съм чувал да избухват на старта или в полет, значи двигателите им са направени достатъчно грамотно. Барутния двигател всъщност се прави трудно.

      Коментар


      • #4
        До: Самоделни ракети

        Ако питаш мен, минават с флекса по серийния номер и като ги питат "от къде са ви тия ракети" казват "Аааа, сами си ги правим".
        Пусковото вече може и наистина да е самоделно, но това е лесно (ако не държиш на кой знае каква точност) ама те както ги сеят по хълмовете ....
        - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
        - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

        Коментар


        • #5
          До: Самоделни ракети

          Ракетите тип Катюша -Град са неуправляеми и дори в оригиналния руски вариант са пректирани като относително точно оръжие за стрелба по групови цели прицелването е сравнително лесно просто трябва долу горе да уцелиш ъгъла и посоката и все ще уцелиш нещо в средно голям град пуска на тези реактивни снаряди е електрически така че и това не е проблем .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

          Коментар


          • #6
            До: Самоделни ракети

            Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
            Не знам какви са ракетите.Ракетите им правят реални поражения
            Уважаеми колега!

            Като не ги знаеш какви са , и не си следил войната стриктно час за час в Газа както мен, защо тогава съдиш че правят реални поражения!!
            да кажеме от общо 200 ракети от тези ( картонени ракети - както аз ги наричам ) дето са паднали в/у близките окупираните земи на паластинците НЯМА ЕДНА ЖЕРТВА . и то по данните на Израел- можеш да провериш ако искаш-
            всеки дето гледал репортажите по израелските тв са видели че тези= уникалните и опасните и несравними ракети= правят една дупка в асфалта от дяметер не повече от 20 цм на дълбочина не повече от 5 см и то заради тежеста на желязото на ракетата понеже са направени от такива железни тръби, те барут нямат нито взривни сещества , всичко е ала НАПРАВИ СИ САМ .
            те ако са били истински ракети нали 200 или 1000 ракети щяха да унощожат всичко в Израел.
            но понеже влиянието на еврейското лоби в световната медия е огромен даже бих казал несравним , и така цял свят гледа това дето те искат да гледаме,
            те могат да счупят прозорец или да рушат някоя фасада или подобна дупка в асфалта ама паластинците като няма с какво да си защитават с/у саталитната техника и с/у Ф18 и с/у Апачи . и с/у най-модерната техника на свъта , и при блокада от море и земя и отвсякъде ,не тръби ще режа ами незнам какво мога да измисля , затова да не се лъгаме че са толкова страшни те са направени на принцип хоби и хверли и където падне .
            за спрафка влезте в архива н Алжаиира , или в CNN и ще видите дупките .

            Коментар


            • #7
              До: Самоделни ракети

              Ако всеки куршум убиваше - нямаше да има и войни.
              Каквото твоите картонени ракети - такова и правата на циганите в моя двор. Пълзяща агресия.
              Така че ако нямаш нищо против, колега, иди си в редакцията на ЦНН, и не се мяркай тука нито сам, нито с личния си алах. При всичкото ми отвращение към ционизма, твоята позиция предизвиква у мене още по-голямо. Все едно, не можеш да предизвикаш у мене съчувствие към кучетата и глистите, които се крият зад собствените си бебета, за да счупят прозореца на къщата ми.
              Върви си по живо по здраво, ние сме мирни хора. Но ако нещо - не вземаме пленници.

              Коментар


              • #8
                До: Самоделни ракети

                Мой приятел се занимава с ремонта на къща купена от семейство руски евреи живеещи в Израел.От него знам, че въпросното семейство иска да сменя държавата заради ракета паднала близо до дома им.Много се оплашили.
                Каквито и да са ракетите явно оказват влияние върху психиката на израелците.

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X