Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обмисля се подмяната на старите БТР
Свий
X
-
От: Обмисля се подмяната на старите БТР
Поради размера на купола се съмнявам да е 23 или 30 мм оръдие, можеби автоматичен гранатомет.
Ето ти за сравнение К4386 ТАЙФУН

И БТР с 30 мм оръдие
Последно редактирано от gabocvet; 28-04-18, 13:59.За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
На снимка от посещение на бат Гойко и Шкембе войвода в Терем през тази седмица. И никак не ми прилича на КПВТПървоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнениеЧавдаре, не знам къде го гледаш това. ...
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Разбирам за какво говориш, а нещо на базата на КПВТ .Първоначално публикуван от Чавдар (V93)И никак не ми прилича на КПВТ
[ATTACH=CONFIG]955457[/ATTACH]За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Чавдаре как мислиш да ли са успели да вкарат нещо такова във купола на машината?Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеПравилно ли виждам, че това е МТ-ЛБ с насаден допълнителен купол а-ла БТР-60ПБ, само че с някакво оръдие, вместо КПВТ?
[ATTACH=CONFIG]955402[/ATTACH]

http://warfaretech.blogspot.bg/2014/...-40mm-agl.htmlЗа всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Част от машините които участват в конкурса за нов БТР на БА.
https://bmpd.livejournal.com/3230370.htmlЗа всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Като чета тези двете няма как да не съм съгласен с теб
https://fakti.bg/bulgaria/431785-izt...na-pehotata-ni
https://fakti.bg/bulgaria/431504-izr...tata-ni-snimkiЗа всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
0878 79 20 61 Борис
Коментар
-
Да произвеждаме какво?!? Това, което правехме там, е на базата на съветско верижно шаси. Колесни машини, каквито се търсят, никога не сме правили.
Не мисля, че би ни излязла сметката предвид малкото бройки, които можем да си позволим. А да борим конкуренцията на външни пазари за бронирана техника ....Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ще се купува.........самолети,подводници,машини за пехотата.............
То е вярно ,че най висока цена има стоманата когато се превърне в оръжие,но ми се струва, че БА остана под 1/3 от състава на МВР и е по добре Тях да въоръжават за " опазване на реда и държавата".
Пълна скръб сме си ..................
Коментар
-
Значи първо си има концепции за изграждане на модерни въоръжени сили. Колко и какъв е състава в момента не съм подготвен да коментирам, но е ясно че бройката не е определяща, когато покрива заложения минимум. Да, знаем че има некомплект, липсват кадри, но не става въпрос за десетки хиляди. Друг е въпроса, че в една концепция за изграждане на въоръжени сили от модерен тип е важно да се заложи и материалното и ресурсно осигуряване, във връзка с повишаване стандарта на живот на военнослужещите. Разбира се, да речем натовски партньори и съветници няма да ни кажат вдигайте заплатите, ще ни кажат необходими са ви например еди-колко си бронирани машини. Второ има дефинирани задачи, отговорности и цели пред въоръжените сили, МВР и така нататътк, и опазването на обществения ред не е заложено във функциите на въоръжените сили, а под опазване на държавата трябва да поясниш какво точно разбираш, защото ако е твърде обобщено това понятие, то в тази дейност се включват и едните, и другите, и още много. Дали сме пълна скръб би било много крайно да се твърди, че има още много скръб има, но че има и много хора и институции, които все пак и въпреки криво управление и дори подобни обществени нагласи, работят - и това не може да се отрече. Нещата не са такива като в общите идеализирани представи, а и никъде не са, но процесите вървят в някаква посока.Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнениеЩе се купува.........самолети,подводници,машини за пехотата.............
То е вярно ,че най висока цена има стоманата когато се превърне в оръжие,но ми се струва, че БА остана под 1/3 от състава на МВР и е по добре Тях да въоръжават за " опазване на реда и държавата".
Пълна скръб сме си ..................Всеки трети е шести
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар