Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Армията продаде 44 танка по

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Армията продаде 44 танка по

Преди две седмици се връщах от Варна, и на пътя преди Търново се разминах с камиьон който транспортираше танк, учудих се, и като жена веднага ми мина през ума че купувачът има най малко две намерения да го изложи в имота си като атракция, или да го отремонтира и дори да се разхожда с него. Да не забравяме че и части няма да е трудно да намери, все пак сме в България. И второто ами ако такава машина попадне в ръцете на някой със самочуствие на недосегаем и болен мозък.......би могло да има страшни последствия....все пак това не е обикновен военен камиьон.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      ... И второто ами ако такава машина попадне в ръцете на някой със самочуствие на недосегаем и болен мозък.......би могло да има страшни последствия....все пак това не е обикновен военен камиьон.
      Ако чувал с амониева селитра попадне в ръцете на болен мозък последствията ще са по страшни.
      Първото ще да е, ама и защо не - аз бих платил за едно кръгче с такава машина. Пък и не само аз - виж темата "спомените на танкистите".

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
        Преди две седмици се връщах от Варна, и на пътя преди Търново се разминах с камиьон който транспортираше танк, учудих се, и като жена веднага ми мина през ума че купувачът има най малко две намерения да го изложи в имота си като атракция, или да го отремонтира и дори да се разхожда с него. Да не забравяме че и части няма да е трудно да намери, все пак сме в България. И второто ами ако такава машина попадне в ръцете на някой със самочуствие на недосегаем и болен мозък.......би могло да има страшни последствия....все пак това не е обикновен военен камиьон.
        Бронирана техника, дори със демонтирано въоръжение не може да се придобие току така. Този надали си го е карал вкъщи.
        Последно редактирано от derhunter; 05-03-14, 19:04.
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Самолетите са за друга тема, тук само танкове.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Тези танкове от коя партида са ?

Коментар

Дог , имаш ли идея възможно ли е придобиването на ексвоенна техника от частно лице. Айде да не е танк ама МТЛБ?Преди време по телевизията даваха един момък който си беше купил паром и ходеше с него да сваля дърва от балкана.Какъв е реда и къде може да се види изваденото на тезгаха?
              Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
              Джон Кенеди

Коментар

Понеже Дог-ът ще се появи след време (не е интербригадист - да не почнат спекулации), ще си позволя да отговоря. Не може да се купи бронирана техника. Този „паром“ (предполагам имаш предвид някакъв амфибиен транспортьор) не брониран. Из гората има и артилерийски влекачи всякакви. Инжинерна техника също може да се придобие (БАТ примерно).
                Казвам го като човек занимавал се по някое време, средно на едро, с този алъш-вериш.

Коментар

В тая държава всичко е възможно стига да си склонен да извадиш достатъчно пари .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ами мен честно казано не ме вълнуват толкова бронираните,колкото високо проходими верижни машини(доже колкото по-лека , толкова по-добре) така , че ако някой има инфо да не се срамува ами да дава линкове.

ПП.

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                    Този „паром“ (предполагам имаш предвид някакъв амфибиен транспортьор) не брониран.
                    Човека не знаеше точно какво е купил(изказа предположение),но на кадрите беше нещо от типа

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:parom2.jpg
Прегледи:1
Размер:40.4 КБ
ID:5569114

ама по-малко и без понтона отгоре.По-скоро това

Име:parom.jpg
Размер:9.1 КБ
ID:5569115
                    Последно редактирано от ЕМО; 09-03-14, 14:00.
                    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                      ПП.Човека не знаеше точно какво е купил(изказа предположение),но на кадрите беше нещо от типа
                      Aко човека е в БГ, надали е купил това първото горе. То е ПММ и не е било на въоръжение в БА.
                      По-вероятно да е второто ГСП (което също не би трябвало да сме имали), ПТС или К-61. Ако имаш снимка ще се разбере веднага.
                      Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
                        Aко човека е в БГ, надали е купил това първото горе. То е ПММ и не е било на въоръжение в БА.
                        По-вероятно да е второто ГСП (което също не би трябвало да сме имали), ПТС или К-61. Ако имаш снимка ще се разбере веднага.
                        Мисля , че беше това(предаването го гледах преди години):

Име:g.jpg
Размер:21.6 КБ
ID:5570337

но това не е толкова важно.По интересно ми е може ли нещо подобно да се придобие от цивилен.

ПП.Разхода кефи:

Запас хода по топливу на суше ( с грузом 5 т.)............................ 360 км.
                        Емкость топливных баков............................................................... 705 литров
                        то е ясно де , ама все пак.
                        Последно редактирано от ЕМО; 09-03-14, 21:49.

Джон Кенеди

Коментар

ПТС-и имаше в България. Не е проблем да го притежаваш, но вече не вярвам да има откъде да намериш. Освен амнайста употреба, с амнайсет сакатлъци сътворени по него.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                            Освен амнайста употреба, с амнайсет сакатлъци сътворени по него.
                            А! Ти не знаеш с колко болен човек си имаш работа.Много повече ми притеснява снабдяването с резервни части и най-вече това:

Габаритные размеры:
                            -длина........................................................ 11.43м.
                            -ширина.................................................... 3.3 м.
                            -высота..................................................... 2.65м.
                            сиреч излизането на "оперативен простор".

Джон Кенеди

Коментар

Дерзай

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                                Дог , имаш ли идея възможно ли е придобиването на ексвоенна техника от частно лице. Айде да не е танк ама МТЛБ?Преди време по телевизията даваха един момък който си беше купил паром и ходеше с него да сваля дърва от балкана.Какъв е реда и къде може да се види изваденото на тезгаха?
                                Питай ямболската група как са се сдобили с МТЛБ...
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...82049&page=172
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X