Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Военна техника от най-висш клас показват в Панаир-a в Пловдив

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Военна техника от най-висш клас показват в Панаир-a в Пловдив

    Бойни самолети и вертолети, производство на "Юрофайтър", Германия, ще бъдат показани на Международната изложба за отбранителна техника "Хемус 2012". Това съобщиха от пресцентъра на Международен панаир Пловдив, домакин на проявата.
    Военното изложение ще се проведе от 30 май до 2 юни с участието на водещи компании във военната индустрия от Австрия, България, Германия, Израел, Полша, САЩ, Франция и Швейцария.

    Основните акценти на десетото издание на "Хемус" ще бъдат отбраната, антитероризмът и сигурността, уточниха от фондация "Хемус 95", организатор на изложението. Компанията от САЩ "Локхийд Мартин", която произвежда изтребителите F-16, ще демонстрира не само бойна техника, но и бордови системи за разузнаване.

    Безпилотни летателни апарати, които могат да се използват за наблюдение от въздуха при екологични замърсявания, бедствия, спешни ситуации и проблеми с трафика са част от експозицията на българската фирма "Телесис". Тя ще представи също радиоуправляеми мишени и ултралекия чешки самолет "Стинг" за обучение и спорт.

    Израелската фирма "Ниртал" ще покаже специализирано въоръжение и оборудване в сферата на националната сигурност и борбата с тероризма. Шведската компания "Неммо демил дивижън" е специализирана в областта на демилитаризацията и унищожаването на остарели боеприпаси.

    Сред големите чуждестранни изложители е и германската корабостроителница "Люрсен". тори. На "Хемус 2012" ще бъдат демонстрирани върхови технологии и иновационни изделия за сухопътни войски, военноморски и военновъздушни сили, за оборудване на бойците и за общо осигуряване на армията.

    Очакват се официални делегации от над 40 държави, които ще се запознаят с новите тенденции в отбранителната промишленост, образованието и научните изследвания в тази сфера. Изложбата "Хемус" се провежда под патронажа на министрите на отбраната и на икономиката.

    Източник http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=11110641
    LZ1ZAH

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X