Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов руски танк

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нов руски танк

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
    Като гледам и последното клипче, определено има проблем с трансмисията.
    Глупости! Машината е нова и още не могат да и улучват "задната" всеки път...

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
      ...Нещото което ми прави впечатление е че ги карат ,неуверено...
      Инструктажа са пропуснали, затова

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• Re: Нов руски танк

как видя проблем с трансмисията, на мен ми прилича че не могат още да го карат, а е възможно да са и двете
        ВИждал съм доста изпълнения с т55 и т72 и ако гледаш отстрани ще кажеш че танка е виновен, но с гаранция мога да ти кажа че не е бил проблема в танка

Коментар

Сигурно е така, доверявам се на вас, които имате опит с танковете. Съзнанието ми обаче не приема, че може да повериш бронирана военна машина, тежаща примерно 50 тона в ръцете на човек, който не я е овладял достатъчно, дори и за парад. И никак не е малко да разходиш такова животно в центъра по паветата, а още повече пред трибуните с публиката. Логиката говори проблема да е в машината.
          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Логиката говори проблема да е в машината.
            Нормалната логика да, но не и реалността при военните. Там логиката е друга
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

• От: Re: Нов руски танк

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              как видя проблем с трансмисията, на мен ми прилича че не могат още да го карат, а е възможно да са и двете
              ВИждал съм доста изпълнения с т55 и т72 и ако гледаш отстрани ще кажеш че танка е виновен, но с гаранция мога да ти кажа че не е бил проблема в танка
              За евентуални проблеми с трансмисията и спрели машини по абсолютно същия начин (заради проблеми с трансмисията - цитирам...), медиите писаха преди повече от месец (в началото на тренировките в подмосковието, а не на паветата на Кремъл). И тогава производителя и конструкторското бюро се оправдаха с "неопитността и превъзбудата на личния състав". Има линкове и коментари по случая, по-нагоре в темата. На клипа много добре се чува как нещо изчатква и след това двигателя се форсира (при опита на БМП-то да се качи на влекача), като това се повтаря няколко пъти и след това водача се отказа и го върна обратно. Симптомите са типични за проблем със скоростите - все едно при напъна на двигателя изключва от скорост (изчаткването) и на "свободна" (или като тотално отцепен двигател) двигателя на машината се форсира, а тя не помръдва. Танка който се опитаха да теглят също се беше "одървил" все едно е блокирал на висока предавка (а скоростта му е била ниска и затова е угаснал - грешка на водача или софтуера). Другия вариант за такова поведение на танка, е "блокирал двигател" останал "на скорост", но както всички видяхме - в един момент танка си пална и тръгна (за толкова време екипажа механичен ремонт от каквото и естество не може да на направи, ако и да има някакъв достъп евентуално, заради бронираната капсула в която се намира така, че най-вероятно е рестартиран или ресетван софтуер...). Сега по-ясно ли е...?!

Коментар

Извьн темата ма като чуя за Руски софтуер на руска бойна машина и то танк и направо не мис е гледат клиповете.

Нова машина е,ще я оправят,но пьк и колко от колко спряха и от колко преход по какво???и това е което знаем тук без много тьрсене,направо не ми се мисли какви данни имат в работилницата му.

Това скоро по нашите граници няма да го видим,то така ако куца от Москва трудно излиза,а какво остава да доприпка доп тук.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  Не бъди толкова сигурен . Голям камък хвърли, голяма гума не казвай. Може да го видим отблизо и още как... политиката е "бърза нАука". Днес е там, утре - тук
                  Съгласен съм и си връщам думите - "никога не казвай никога", това си е поговорка, следователно е вярна
                  Имах в предвид, че няма как физически във военно време да дойдат до нас - по море нямат с какво, по суша няма да са цели вече.
                  Разбира се ако обърнем резбата и пак минем към тях (доказано исторически, че може да се случи) даже може да е на въоръжение у нас... знае ли човек

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Извьн темата ма като чуя за Руски софтуер на руска бойна машина и то танк и направо не мис е гледат клиповете.

Нова машина е,ще я оправят,но пьк и колко от колко спряха и от колко преход по какво???и това е което знаем тук без много тьрсене,направо не ми се мисли какви данни имат в работилницата му.

Това скоро по нашите граници няма да го видим,то така ако куца от Москва трудно излиза,а какво остава да доприпка доп тук.
                    Почти два месеца го имат проблема (а може и от излизането от завода още...)... Предстои може би най-важния деветомайски парад в историята на СССР/Русия ( и юбилеен на всичкото отгоре - 70 г.) във външно-политически план - целият свят ще гледа... Проблема не е прост, а съм сигурен, че по него се работи денонощно още от първия миг в който са разбрали за него! Така, че те проблема, че ще го оправят някога не подлежи на съмнение (и да разстрелят сегашния колектив, ще си съберат друг - имат специалисти бол...), но ако не го оправят/закърпят до утре сутрин в 9:30 българско време и стане издънка по време на парада (или пък решат да не ги пускат въобще...), ще сме свидетели на най-големия ПР гаф в историята на съвременната международна политика.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                      ... ще сме свидетели на най-големия ПР гаф в историята на съвременната международна политика.
                      Превод в ефир от мартински на български: ще сме свидетели на гаф
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                        Превод в ефир от мартински на български: ще сме свидетели на гаф
                        Да пусна ли няколко напълно случайни линка отпреди два-три месаца...?!! Не съм сигурен, че можеш да понесеш толкова много "патос"...

Коментар

Така е, чувствителен съм. Жали ме

Коментар

мехвод не справился с нервами, оказавшись на Красной площади, «пред светлые очи» всех возможных генералов. Сначала он рванул машину вперёд, выпав из строя, затем резко затормозил, заглушив двигатель, и поставив танк на горный тормоз. Далее последовала неуклюжая попытка оттащить танк с помощью БРЭМ, которая закончилась неудачей — сорвать Т-14 с горного тормоза оказалось не просто. Проблема решилась, когда представитель завода просто завёл двигатель.

Това от тук: http://rusvesna.su/recent_opinions/1431079660
                            - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                            - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от deyan_h Преглед на мнение
                              мехвод не справился с нервами, оказавшись на Красной площади, «пред светлые очи» всех возможных генералов. Сначала он рванул машину вперёд, выпав из строя, затем резко затормозил, заглушив двигатель, и поставив танк на горный тормоз. Далее последовала неуклюжая попытка оттащить танк с помощью БРЭМ, которая закончилась неудачей — сорвать Т-14 с горного тормоза оказалось не просто. Проблема решилась, когда представитель завода просто завёл двигатель.

Това от тук: http://rusvesna.su/recent_opinions/1431079660
                              Почти съм познал...

Коментар

И няма да се случи утре дори всички машини да се разпаднат. Което също няма да се случи.

Прочее ще правиме ли залози, ега малко да намалим чесането на езиците ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X