От: Още малко виртуална стрелба, от оръдие този път
Имах нужда от корекция само първия път - след това попаденията бяха с първия снаряд....личи си отличника по БПП, командир на Основната от 1 МХБ, сержант от резерва Аз
Ами ...горе долу така е.Ако случиш на редови лентяй разузнавач - имаш към 3 снаряда да се изнесеш докато те хване на двойна вилка.Ако случиш на див линчок като Змея или моя милост да те барнат с двете бусоли и двойна засечка ...при мен може и да ти отпусна един снаряд ама Змея няма пропуск на първи изстрел.
С две думи по-зле е :>>>>>>
докато те хване на двойна вилка......................С две думи по-зле е :>>>>>>
Веер съсредоточен! Шест снаряда бързо! Огън....
П.П. Не беше ли "тясна вилка"?
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
На тясна - 6 снаряда, тогава нали са нагъсто. Ама и пристрелката ти е по лесни ориентири. На полето - давай всичките 9, или не ми се мяркай да ми муфтиш консерви и красиво трофейно пистолетче за телефонистката дето си и се наточил.
или не ми се мяркай да ми муфтиш консерви и красиво трофейно пистолетче за телефонистката дето си и се наточил.
Консервите и пищовчето не са проблем,
проблема е да ги приема и после заедно да ги ...употребим
сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Танка колкото и да го е настъпил кемафа - не е по-бърз от корекцията пък като видиш бойният ред да идва към теб - смяташ и коригираш толкова бързо че и най-мощният компютър ще ти завиди.Иначе с гаубиците примерно се взима в предвид и метеорологичната обстановка - температура влажност - партидата на снарядите и т.н.За право мерене обаче всичко отива по дяволите щото ако се стигне до там значи работата вече е осрана до немай къде.
Коментар